This world has lost his story

FREDAG 17.3 I TÖREBODA

Allmänt Permalink0
BILD 1: Mina (ganska) så nya byxor från MONKI. Jag köpte liknande till Maj förra året från HM och hade köpt samma om de funnits för vuxna. Men så hittade syrran de här så det fick bli ett substitut. Men jag älskar de. Höga i midjan är de också. BILD2: Här har jag preciis sprungit 2 varv i Lillängsspåret, ca 4km. Det blåste där jag började men annars ingenting inne i skogen. 

Där tog bildtexten äntligen slut, hehe. Men hej i alla fall. Klockan är redan fem så den här dagen har verkligen gått fort. Jag vaknade strax efter 8 och gick upp efter en stund. Gjorde frukost, kollade lite White Collar innan jag bytte om och åkte in till Mariestad. Gick in en sväng på Kyrkornas (second hand) och köpte mig två cd-skivor, ett Star Wars-bälte till jobbet (jag har ju inget men är verkligen i behov av ett) och en liten liten såskopp av något slag. Jag tänker att man kan ha dressing i den.
Sedan åkte jag vidare till Veronica. Och fick äntligen träffa henne och Freja!! <3. Som jag har längtat. Hennes lilla plutt är ju bara 1.5månad. Fick hålla henne och mysa med henne. Hon var så himla fin! Jag och Martin ska ju dit nästa helg, det längtar jag redan till.

Efter en stund hos henne bytte jag om till löparkläder, åkte och tvättade bilen, handlade på ica (där jag alltid stöter på/ser minst 10pers jag känner igen) för att till slut åka upp till Grangärdet och springa ett par varv i Lillängsspåret. Riktigt härligt! Kunde för en gång skull spurta ordentligt sista kilometern. Det gick inte riktigt i onsdags med Evelina, då koncentrerade vi oss snarare på att bara komma fram, i blåsten.

Nuu är jag hemma! Jag har packat in matvarorna, duschat och bytt om. Betalat lite räkningar och fyllt i min almanacka. Martin kommer alldeles strax. 
Förresten, visst är det helt underbart att det börjar bli ljust längre om kvällarna? Det tycker jag. Häromdagen när vi hade haft rast och skulle gå ner igen så var klockan efter 18 precis och det var inte mörkt. Visst det började skymma men himmelen var blå och, ja, ljust liksom. Sååå härligt! 
Till top