This world has lost his story

VECKA 24

Lista Permalink0
Hej. Som vanligt påbörjade jag det här inlägget häromdagen men blev avbruten av något eller så föll intresset av. Tänkte köra en sammanfattning av veckan som precis tog slut. 
 
Måndag
Jag minns fasen inte riktigt. Vi lagade matlådor för veckan eftersom vi båda var hemma sent i söndags, och att vi då inte orkade göra riktigt så många som vi brukar. Det är allt jag minns.
 
Tisdag
Viktor och Liahne, med en kompis från norr kom förbi. Vi hade tänkt att gå ut och äta men helt missat att inga restauranger har öppet sent (dvs efter 18.00). Ännu. Säsongen här i Hjo drar igång efter midsommar blev vi varse om. Ett ställe hade i alla fall öppet, Eriapaviljongen! Så dit gick vi och åt. Kaffe och morotskaka tog vi här hemma, och även några omgångar av One night ultimtate werewolf drog vi av! Såå kul!! 
 
Onsdag
Jag var kvar i Jönköping för jag skulle gå på stan. Jag ogillar starkt att shoppa. Det är sant. Jag hatar att prova kläder. Oavsett årstid. Men i alla fall, jag behövde lite nya kläder kände jag. Samt hitta en studentpresent för Lovisa, halvsyrran min (mammas mans dotter). Plus en ordentlig och skön bikiniöverdel! Blev kvar där till strax efter 18 innan jag rullade hemåt. 
 
Torsdag
Badminton!!! Efter jobbet möttes vi upp på RC för en svettig timme på banorna. Vi blev ett stort gäng på 11 personer totalt. Kul. Jag köpte med mig pizza hem och vi somnade i soffan, vilket vi gjorde alla vardagkvällar den veckan...
 
Fredag
Lovisas student! Jag åt en stor och god frukost länge här hemma innan jag svirade om till långkjol och linne och åkte in till Mariestad. Jag blir alltid så himla glad när det är student hemma. Utkastare. Massor av folk på stan. Stämningen är så härlig och varm på något sätt. Lovisa firade vi ordentligt på eftermiddagen och presenten från oss syskon, plus partners, fick full pott (trots min chansing) så det var jätteroligt!
 
Lördag
En lugn dag hemmavid, nästan. Vi röjde i trädgården hela förmiddagen. Jag ansade den andra infarten sen åkte vi och slängde hälften av alla hans däck som står här utanför, ca 40st... Vi beställde, äntligen, hem kort som vi ska ha i sovrummet ovanför sänggaveln. Framkallning kanske det heter. 78st blev det i alla fall. På eftermiddagen kom Martins lillebror Filip hit. Vi spelade tärning, åt grillat, drack öl och gick ner till vattnet en sväng. När vi kom tillbaka gick vi in och spelade Tricket to ride! som Martin köpte på Ullared. Vi var lite tveksamma först men efter att ha kört en testomgång så blev det roligare! Vips så hade vi också öppnat en flaska bubbel, som jag har haft stående i kylskåpet sen Huskvarna-tiden. En väldigt väldigt rolig och fin lördagkväll. <3
 
Söndag
Vi tog en liten sovmorgon alla tre, Filip stannade över natten. Efter frukost åkte han hem och jag och Martin tog oss bort till Hem&Hobby för att köpa en vaxduk till utebordet. Jag premiäråkte min longboard för i år! Lite läskigt men riktigt kul. Sen satt vi ute, åt lunch läste DN och bara njöt. Innan vi storstädade och lagade matlådor. Vi gjorde även en mindre beställning på öl till midsommar. Systembolagets sortiment är inte direkt det största i Hjo. 
 
Och nu sitter jag här. I soffan med paddan i knät. Det är dags att byta skiva på Scrubs men jag har inte orkat göra det. Martin sover. Det blev sent idag för jag åkte direkt till Skövde efter jobbet. Martins bil ska nämligen servas. Det är på tiden, minst sagt.
Nu ska jag borsta tänderna och byta skiva, så kanske jag också somnar om en liten stund. Hej på er.
 
PS. Jag är medveten om att orden roligt och kul upprepas många gånger i detta inlägg. Jag fann inga andra synonymer. Ber lite om ursäkt. Vill även påpeka att OM jag hade fått klart detta inlägg igår vid datorn hade det innehållet bilder. Men så blev inte fallet. De får ni istället se nästa gång det kommer upp något här!
Till top