This world has lost his story

VECKA 23

Lista Permalink0
Hej och god morgon. Jag tänkte köra en kort (försöka i alla fall) sammanfattning av veckan. 

Måndag
  • jag gillar att gå i affärer och göra min ärenden på förmiddagarna när vi jobbar kväll, varannan vecka. För då är det inte så mycket folk. Idag visste jag ändå att det var en klämdag men måste på något sätt ändå ha förträngt det. För jag åkte upp till IKEA och A6 för att göra en snabb visit där...och upptäckte att ungefär hela Jönköping hade tagit klämdag. Haha! Men jag visste vad jag skulle ha så det var bara snabbt in och snabbt ut. Lyckades i alla fall hinna ät lunch med Emma.
Tisdag
  • vi firade nationaldagen i Karlsborg, med Martins föräldrar. Vi gick på marknaden som var inne på fästningen, åt glass och bara njöt. Hittade faktiskt en fin, tunn sommarklänning som jag köpte och ett tjockare tenntrådsarmband. Väl hemmavid gjorde vi inte så mycket, gick på en loppis längre upp på vår gata och åt grillat till kvällsmat.

Onsdag
  • tog det lugnt på förmiddagen här hemma. Plockade i ordning och diskade. Fick plocka kök på jobbet. Och det är såå varmt just nu på lagret! Trots att jag plockar i tishirt. Enomt svettigt, speciellt när man plockar ett halvt ton i timmen cirkus. 

Torsdag
  • BADMINTON <3!!! Vi kör på varje vecka. Har hållit igång detta sen i februari med undantag för två veckor då jag flyttade i april. Idag var det Hanna Lina och Evelina som jag spelade med. Sedan åt vi lunch på RC Grill, Racketcentrums egen restaurang. Jättegott! Jag pratade även en timme ungefär med Veronica i bilen ner och min storebrur i bilen upp. Lite kul att ha sällskap i bilen, som annars alltid får bli radion.

Fredag
  • igår gick jag till bokhandeln igen och köpte klistermärken. Sedan tog jag en lång promenad som avslutades på hem&hobby innan jag gav mig av hemåt igen. Det regnade lite men jag hade min nya regnjacka på mig från Ullared! Plockade kök knappt en timme innan jag fick byta till prepick: det är mycket glas, porslin, muggar, koppar, lakan och övriga "småsaker" man plockar där (så att ni förstår någorlunda vad det är jag gör/plockar på jobbet).  På kvällen åt vi caprese och kollade på halva fotbollen.
Idag
  • idag blev det ingen sovmorgon. Martin skulle iväg och jobba och jag ville äta frukost med honom. Jag ska också iväg vid lunch så jag ville hinna med lite innan dess. Ikväll är det nämligen tjejkväll hos Emma. Som jag har sett fram mot detta!!!
    Sitter för tillfället i telefonkö till folksam. Deras kundtjänst öppnade 09.00 och jag ringde 09.02. Hamnade på plats 24 i kö och 17min väntetid???

Hoppas att ni får en fin helg! KRAM.
Till top