This world has lost his story

HELGEN

Allmänt Månseryd, Tokeryd Permalink1
Foto och redigering: Eskil Laago
 
Hej hej!
 
Helgen har varit fin trots att vädret inte har varit med oss (detta skrev jag i söndags men hann inte klart). I fredags kom Fredrika hit. Vi har inte träffats på länge så det var jättekul! Vi fikade med kaffe och pratade ikapp om livet. 
 
I lördags var jag på stan en sväng. Jag köpte en ny almanacka och ny penna till den, och en till gästboken här hemma. Bland det roligaste att göra varje år: leta, känna, kolla och köpa en ny kalender! Servicen i Hjos bokhandel är nog den bästa jag har varit med om. Plus att de har ALLT där. Verkligen allt! Häromdagen var jag där inne och gick bara runt och kikade på allt. Så kul! Martin höll på och göra ordning i landet här hemma, som vi har tagit fram. Trädgården har stått orörd sen nuvarande ägaren köpte huset, för ca 3 år sedan. Sen gjorde vi oss i ordning för en trippeldejt med Veronica och Pontus hemma hos Malin och Fredrik, i Lyrestad.
Det blev en rikigt rolig kväll! De bjöd på grillat. Vi pratade och hade det trevlig på deras altan. Vi spelade kubb och sedan gick vi in och spelade några omgångar av Kan du ta en hint? Jätteroligt spel!! 

I söndags tog vi lite sovmorgon. Vi hade Martins föräldrar plus lillebror hit på en fika. Sedan lagade vi matlådor och åt tacos på kvällen. En fin helg. <3
#1 - - HTTP://nouw.com/jessicamalin:

Vilken fin bild på dig!

Svar: Tack! :)
stolendance.blogg.se

Till top