This world has lost his story

VECKA 27 FJÄRDE JULI

Minnen Permalink1
Vätterstranden, 11 juni 02.43
 
God kvälls. Det här inlägget påbörjade jag i helgen...men hann som vanligt inte avsluta. Jag lovade i alla fall att lägga upp bilder nästa gång jag satt här och det får jag ändå hålla. Någorlunda.
 
Anledningen i helgen var att jag och Martin tog tag i semesterplanerna och började prata ordentligt om vart vi ska och vad vi vill göra. Om vi ska spika något och i sådana fall boka det. Vi går på 4 veckors semester nu på fredag. Så det var dags. Vi insåg också att de inte alltid går att boka tältplatser. Där det inte går tänker vi att det finns plats därför bokar vi inget. Eftersom det heller inte går. Vi har bestämt på ett ungefär vad vi ska göra och vart/hur vi ska åka. Vi har även kommit fram till att vi också ska vara hemma lite, eftersom många andra utav våra kompisar har semester samtidigt så då kan man passa på att ses! Hehe...smart där. Vi kommer i alla fall att inleda med Göteborg på måndag och en heldag på Liseberg (oavsett väder! Det ska, som det ser ut nu, regna men det struntar jag i. Annars är det bara mindre folk i parken, winin).

Varför jag sitter här just nu är för att jag inte är trött. Så då jag gör något tills jag blir trött än att jag lägger mig i sängen och vrider mig där. Ska kika runt lite på campingar nere i Malmö och österlen. 
 
Spridda bilder kommer upp! Det blir därför en bildtext till de. Hoppas det duger. Hejs.

Vätterstranden, samma natt/morgon 02.51
En brygga vid Vätterns strand, här i Hjo 27 juni 19.08
TIDIG MORGON DEN 22 JUNI 02.41 BLEV JAG FASTER FÖR FÖRSTA GÅNGEN!!!!!! ♥♥ Grattis Martin och Camilla till lillkillen
Anna på midsommarafton i Moholm. Kameran var med men jag tog bara fyra kort
#1 - - HTTP://nouw.com/Jessicamalin :

Grattis faster! 😍

Svar: Tack!!! :D
stolendance.blogg.se

Till top