This world has lost his story

MORRON!

Allmänt Permalink0
God morgon! Gick upp i samma veva som Martin stack till jobbet, det vill säga runt 7-tiden. Drömde en sån konstig dröm. Mina drömmar brukar bli en blandning av det jag har gjort tidigare i dagarna eller pratat om. Det senaste ämnet har varit hus. Därför drömde jag om hus. Men inte om vilket som helst, utan om mitt eget. Det jag är uppvuxen i på Grangärdet i Mariestad. Jag var där på visning och det var en trevlig man som bodde där. Jag berättade att jag var uppvuxen där och allt. Andra visningen så hade han en annan man där som också verkade intresserad, men att ägaren nog vill sälja till mig (fick jag fram mellan raderna av det han sa). Jag åkte hem. Pratade med mamma som verkligen tyckte att jag skulle köpa det!(??). Jag pratade med mig själv, och Martin. Visst vårt gamla fina hus, men vad ska jag göra i Mariestad? Helt fel stad ju. Jag var dock ändå inne på att köpa det. Beroende på vad priset skulle sluta på.
Men mer än det drömde jag inte. Jag får aldrig veta om jag köpte det eller inte... Konstig men lite mysig dröm ändå. Allvar nu: hade jag vart stenrik hade jag nog köpt de efter att nuvarande ägare velat sälja det. Tillsammans med mina syskon eller något. Syrran kanske. Hon hade vart sugen/är sugen vet jag.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe, plantera några blommor jag har köpt i veckan och bege mig ner till Jönköping. Det är dags för volleyboll på Vätterstranden med ett gäng från jobbet. Vi verkar bli många idag. KUL!
 
27 juni i år, på en brygga i Hjo. 
Till top