This world has lost his story

7/7

Allmänt Permalink0
Hej hej! Uppe tidigt idag. Jag hade ställt alarm 07.10 men det slog mig när Martin pussade mig hejdå 06.40 att jag ju skulle vakna omkring där, när han gick. Jag sa högt "men jag ska ju gå upp nu!". Haha! 
Jag tog mig upp till slut och började direkt med bakandet. Två timmar senare, ungefär, så hade jag bakat tre olika sorters sockerkakor OCH hunnit videoprata med syrran, Maj och Tor. Nu har jag precis fått i mig frukost och ska nog röja upp lite här och cykla bort till blomsterträdgården. Behöver en liten kruka och ytterligare två blommor.
 
Förhoppningsvis hinner jag skriva något innan vi drar iväg på först två veckors semester neråt i landet. Västkusten, Danmark, österlen och Öland, med start måndag.
 
TV: ny kruka, ny ampel och ny blomma! TH: jag  brukar ta olika vägar hem. Den här är en liten landsväg, 2902 tror jag den heter. Och då ser man Vättern så himla fint innan man till slut kommer upp precis vid strandpromenad.

MIDNATT

Allmänt Permalink0
Såhär såg himmelen ut när jag kom ut från jobbet igårkväll 20.30-ish
 
God kväll. 
 
Beachvolleybollen var riktigt rolig igår! Vi blev 11 pers totalt så vi spelade 6 mot 5 och då blir det en match utav det. Sist då vi bara var 7st fick vi inte riktigt igång det. Några stannade och åt lunch, passade på att njuta utav solen som tittade fram mellan de mörka molnen. För lagom till att jag skulle köra upp på avfarten till Torsvik började det regna. Vilken fullträff vi fick till som hade sol hela förmiddagen.

Idag tog jag en liten sovmorgon. Gick upp vid 09 och gjorde frukost. Tog med mig den ut och blev kvar där tills det var dags att gå in och äta lunch och åka till jobbet. Jag hann i alla fall påbörja en lista över vad vi ska komma ihåg att packa inför semestern. Jag läste klart tidningen jag får från Djurens rätt. Jag började också lyssna på P3D om JAS-projektet men sedan ringde syrran. Och vi pratade i två timmar. <3
 
Nu har jag precis skrivit klart några vykort som ska postas imorgon. Jag ska även
  • baka fredagsfika
  • plantera om en blomma, köpa några nya samt krukor till dessa
  • videoringas med syrran och hennes kiddos
  • diska
  • och om jag hinner, börja plocka in i vitrinskåpet.
Jag tänkte gå upp när Martin cyklar till jobbet, strax innan 7. För då kan jag äta frukost och baka direkt. Så har jag liksom fått den mest tidkrävande grejen överstökat. Sen får vi se vad jag hinner! God natt.
 
Strax ovanför Habo såg det ut såhär i tisdagskväll. Det är helt underbart att pendla tidiga morgnar samt sena kvällar
I fredagskväll såg det ut såhär på KSS. Jag med Milian i min famn för första gången. <3 snarare i min ena underarm så liten han är
Han är så fin att jag inte får nog

MORRON!

Allmänt Permalink0
God morgon! Gick upp i samma veva som Martin stack till jobbet, det vill säga runt 7-tiden. Drömde en sån konstig dröm. Mina drömmar brukar bli en blandning av det jag har gjort tidigare i dagarna eller pratat om. Det senaste ämnet har varit hus. Därför drömde jag om hus. Men inte om vilket som helst, utan om mitt eget. Det jag är uppvuxen i på Grangärdet i Mariestad. Jag var där på visning och det var en trevlig man som bodde där. Jag berättade att jag var uppvuxen där och allt. Andra visningen så hade han en annan man där som också verkade intresserad, men att ägaren nog vill sälja till mig (fick jag fram mellan raderna av det han sa). Jag åkte hem. Pratade med mamma som verkligen tyckte att jag skulle köpa det!(??). Jag pratade med mig själv, och Martin. Visst vårt gamla fina hus, men vad ska jag göra i Mariestad? Helt fel stad ju. Jag var dock ändå inne på att köpa det. Beroende på vad priset skulle sluta på.
Men mer än det drömde jag inte. Jag får aldrig veta om jag köpte det eller inte... Konstig men lite mysig dröm ändå. Allvar nu: hade jag vart stenrik hade jag nog köpt de efter att nuvarande ägare velat sälja det. Tillsammans med mina syskon eller något. Syrran kanske. Hon hade vart sugen/är sugen vet jag.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe, plantera några blommor jag har köpt i veckan och bege mig ner till Jönköping. Det är dags för volleyboll på Vätterstranden med ett gäng från jobbet. Vi verkar bli många idag. KUL!
 
27 juni i år, på en brygga i Hjo. 
Till top