This world has lost his story

PC

Allmänt WANNABE Permalink1
Att sitta vid datorn sent på kvällen när jag egentligen borde sova är ingen bra idé. För trött är jag. Skulle jag lägga mig nu och slappna av skulle det inte ta lång tid innan jag somnade.
Men istället letar jag och söker efter ett gammalt PC spel, nämligen Wannabe. Jag vet att jag har det på skiva någonstans. Jag vet att jag såg den skivan när jag bodde i Skövde. Jag vet att jag även såg den i Norrahammar. Så någonstans är den. Men bara inte i min lägenhet. Jag försökte nyss att leta efter den. Försiktigt och tyst, för ja klockan närmar sig ju midnatt och då vill man inte störa sina grannar.
Men jag hittade den inte. Googlar och söker efter den på internet, helt förgäves. Hittar bara trådar om den. Webbhallens hemsida har haft men produkten har utgått. Jo tjena, när fick syrran spelet? Vi kan inte ha varit mer än 10 år gamla. Så det är gammalt. Inge snack om den saken.
Ett annat spel som jag kom att tänka på är Backpacker. Det spelade vi också mycket när vi var små. Det finns inte heller att köpa MEN jag hittade några auktioner på tradera gällande det spelet. Så jag är lite inne på att buda hem en skiva faktiskt. 
Men att jag inte hittar skivan till Wannabe gör att jag får ont i magen. Jag skojar inte. Jag vill hitta det. Jag måste hitta det, tänker jag. Skivan är ju någonstans. Helst hade jag velat hitta den NU, för det hade känts så bra. Den lilla magvärken hade försvunnit direkt. Istället får jag ännu mer ont, snarare en svag molande värk som inte är långvarig, när jag också inser att spelet inte säljs längre.
Så, istället för att fortsätta söka på internet och därmed få ännu ondare i magen ska jag nu lägga mig i sängen. Vi ses kanske imorgon.
God natt.

HELLOOO FRIDAY

Allmänt Permalink1
Hej hej. Just nu sitter jag i köket i Töreboda och väntar på Martin. Han och en kille till från deras jobb, är utlånade till PEAB för att hjälpa till med byggandet av Aspö i Skövde. 8 veckor tror jag att de skulle vara där.

Jag själv har bara jobbat två timmar idag. De sista två timmarna hade vi APT och det hade vi inne i stan. Vi spelade nämligen bowling. Det är svårt, men kul om det går bra! Haha... jag önskade bara att jag kunde sätta en strike och lyckades med två, på tre serier så det gick inte så bra för min del. Men det var roligt ändå! Det var andra som satte strikes också. Elin tillexempel. Hon avslutade sin första serie med tre på raken!

På vägen upp hit stannade jag stannade till på ica i Hjo och handlade där. Gillar redan deras butik såå mycket! Jag var även inne en sväng på bolaget för jag vill ha några goda cider att dricka i helgen. Oftast har vi bara öl hemma. Oftast är de speciella. Typ julöl, special edition eller någon tillfällig vi har köpt hem och velat prova. 
 
Igår hade jag tänkt att skriva men så kom jag aldrig till skott. Direkt när jag kom hem från jobbet var jag tvungen att tvätta. För mitt i allt det skulle jag iväg till psykiatrin. Så jag fick fortsätta när jag kom hem igen, men det gick bra och jag hann med allt till slut. Sen åt jag pannkakor, la in tvätten och packade. Vart jättetrött framåt 22 vilket var ovanligt då jag inte har varit trött vid den tiden övriga dagar denna vecka. Jag vet inte om det är för att jag har börjat med medicin eller om det är något annat. Men jag kommer inte riktigt till ro. Jag är inte uppe i varv men jag har inte blivit trött heller. Oavsett om jag sovit lite, gått upp tidigt och gjort saker hela dagen - eller tvärtom. A ja, vi får se hur det är i nästa vecka.
 
Nu ska jag skriva några anteckningar i min almanacka och kanske hinna lägga mig i soffan lite och bara vara.Trevlig helg! Vi hörs säkert. (sorry för bildlöst inlägg)

LATER THIS DAY

Lista Permalink0
  • jag gillar inte att lyssna på när folk ringer in till radio. JAG VET INTE varför. Jag gör verkligen inte det. Men 9/10 gånger sänker jag radion under tiden den som ringer in pratar. Jag tycker bara det är jobbigt att lyssna på
  • jag gillar att skriva med små bokstäver i sms. Här börjar jag varje ny mening med en stor bokstav, såklart, men inte på sms. Jag gör det för att jag tycker det ser snyggare ut helt enkelt. När jag vill vara riktigt allvarlig så skriver jag som vanligt... det sistnämnda är lite konstigt men jag kan inte riktigt heller förklara varför jag gör så

Kortaste listan hittills. I alla fall, efter att jag hade ätit en liten lunch här hemma skickade jag ett meddelande till Sandra där jag tackade för igår. Hon ringde upp en minut senare och efter en kvart hade jag duschat och bytt om och blivit upphämtad av henne. Vi åkte upp mot a6 för jag behövde pärmar (nytt år nya pärmar!) och hon skulle shoppa. Vi tog en fika mellan alla butikbesök och fortsatte sedan till ica maxi där hon skulle storhandla. Sen frågade hon om jag hade bråttom hem, och nej, det har jag typ aldrig. Så vi åkte därför till Plantagen där hon köpte tre nya blommor till sitt hem, Sandra är förövigt kass på att ta hand om blommor. Hon varken vattnar de eller ser efter de. 
Efter det så landade vi hemma hos henne med ytterligare några koppar kaffe innan hon skulle in till stan och jag gick hem.

Bland de nyare bilderna jag har tagit på mig själv! Från 12e januari
 
Nu har jag precis ätit kvällsmat i form av äggröra (som vanligt. Äter det minst 2ggr/dag) och några knäckemackor. Innan jag lägger mig måste jag diska och sortera tvätten. Och imorgon ska jag inte försova mig...

Till top