This world has lost his story

22/2

Allmänt, Minnen Permalink0
Ibland får jag bara ryck och gör saker. Det händer väl rääätt så ofta måste jag ändå medge. Det här med att göra en sak i taget kan verka enkelt men är ganska så svårt för mig. På jobbet har det blivit mycket mycket bättre men i min privata sfär så är jag inte riktigt där ännu.
För nu har jag börjat rensa ut saker som jag kan skänka och som jag inte ska ta med i flytten (det är fortfarande 68 dagar kvar men jag kan knappt bärga mig). Vi har liksom dubbla uppsättningar av allt, och det använder man inte så vissa saker skänkes, andra säljs och sen kommer det bli någon tur till tippen (för min del alltså). Det är långt kvar men skadar verkligen inte att börja i tid. Mest ser jag väl fram mot att rensa hos Martin för jag vet att han har många prylar som han inte använder. Exempel: fyra uppsättningar av glas och typ 10 st av varje... 
Alltså, i slutändan blir det att jag får göra det jag skulle gjort från början lite snabbare. För jag har som sagt gjort hundra saker emellan. Och det tar tid. Som alldeles nyss! Jag skulle göra något och fastnar där i 10min. Ta det gånger tio så har över en timme gått.

 
Annars har jag ringt Kvänum om min el, det sägs upp den sista mars om jag inte påbörjar ett nytt avtal men det var inga problem sa hon eftersom jag redan har anmält om uppsägning. Jag fikade efter lunchen, med min kokoskaka och kaffe. Sedan tog jag en extra lång promenad till ica - enbart för att köpa grovmalen svartpeppar. Ett måste här hemma (+ ägg, smör, kaffe och ingredienserna till en sockerkaka).
Nu måste jag dock packa till helgen!!! 

Bilderna är från mars, 2009. Jag gissar på att jag har sovit med flätor.
Till top