This world has lost his story

SOM RUBRIKEN INNAN LÖD

Allmänt Permalink0
...så introducerade Josefin mig för en ny serie i helgen, när jag var hos henne i Göteborg. Freaks and Geeks.

Den är från 1999 och sändes bara en säsong då den fick rätt dåliga tittarsiffror. Men nu verkar den ha hamnat på tapeten igen. Den är härlig och liksom lugn att kolla på. Dessutom: varenda gång när jag ser denna karaktären i bild, Sam, så smälter jag. Bokstavligen talat. Han är så förbannat jäkla söt!! Jag dör alltså.
 
I alla fall, jag har inte sovit så mycket inatt. Hade extremt svårt att somna igår. Efter 02 tror jag att jag somnade men vaknade igen 3.55. Sedan vaknade jag innan 7 av en mardröm. Andra natten i rad nu som jag har det...med andra ord hoppas jag att jag
1. somnar tidigare ikväll 2. sover som en stock hela natten utan att vakna och utan mardrömmar. Tack.
 
Nu ska jag äta upp frukosten och byta om. Jag ska först förbi psykiatrin för ett samtal där och sedan in till Munksjön för att ta en promenad med Peter. På återseende.

FREAKS AND GEEKS

Allmänt, Minnen Permalink0
Blå Jungfrun, juni 2015.

Kaaan ha visat er den här bilden tidigare, men det struntar jag i. Den är härlig! Och får mig att tänka på att det är rätt ute med långa halsband. Aja.
 
Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen! Tog en liten löprunda efter jobbet. Det blev ner till Esplanadbron och sedan hem igen. Den sista kilometern har jag en sjukt jobbig uppförsbacke. Den är inte så värst brant, den stiger liksom sakta men den är lång och seg. Jag får verkligen fokusera på att inte börja gå så dryg är den. Kunde dock trycka på ordentligt efter den, sista 500m ungefär, och det kändes sjukt bra.

På jobbet annars så gick det bra. Var på recovery och körde skärbordet. Snackade om vilka som ska med på hockeymatch den 9 mars. HV möter Färjestad. Och två kompisar är ju från Karlstad så den matchen kan bli lite rolig att kolla på. Själv håller jag väl inte på något speciellt hockeylag. Det är en kul grej att gå på bara.
 
Nä, nu ska jag duscha av mig svetten. Ses imorgon. Hej.

MÅNDAG IGEN. V9

Allmänt, Lista, Minnen Permalink0
Hej på er. Idag är det 63 dagar kvar och jag räknar ner nästan varje dag. Tänkte skriva en liten lista på saker jag ska göra i veckan.
  • laga matlådor (jag är precis klar med det)
  • åka upp till IKEA och köpa ljus samt ramar
  • fortsätta jobba med en presentation vi ska göra i SML-utbildningen
  • gå tre promenader helst. Nån gång under veckan
  • städa inför visning av lägenheten, som är på onsdag 16.30. När jag jobbar alltså
  • fortsätta rensa här hemma samt i lilla förrådet och sedan > åka till second hand med det
Nu ska jag städa undan här och sen gå ner till förrådet! 

Två väldigt överexponderader bilder på mig när jag och Martin besökte Blå Jungfrun, 30 juni 2015.
Till top