This world has lost his story

2017-12-30

Allmänt Permalink0
Hej! Idag var vi på stan jag och Martin. Både i Hjo och i Skövde. 

Efter frukosten tog vi cyklarna, lämnade papper på återvinningen och drog vidare till bokhandeln. Jag älskar bokhandeln i Hjo! Jag kan ha nämnt det förut men det tåls att sägas igen. De har ALLT. Plus att personalen där är jättetrevliga och hjälper alltid till =) det uppskattar jag. Idag blev det en penna och en handlarlista (block alltså). Efter det åkte vi förbi bokskåpet och jag fyndade en bok. Längesedan vi var där. Sen drog vi vidare till en second hand butik och där hittade jag en dvd, en bok och en tröja. De hade också en gammal skolbänk, i barnmodell, i trä men den var visst inte till salu. Chefen för butiken tyckte det var lite roligt att ha den framme, berättade kassörskan för mig. Jättekul - när den inte går att köpa.
 
Efter det cyklade vi hem igen. Fikade med kaffe och smörgås. Spelade tärning. Innan vi tog bilen in till Skövde. Första stoppet blev Commerce inne i stan. Jag hade skrivit en liten lista och hittade faktiskt allt! Nöjdast vart jag över ett par svarta jeans, som jag har letat efter hur länge som helst. Lögn. Jag har velat ha ett par svarta tighta jeans men har inte bemödat mig särskilt mycket för att hitta ett par. Så ligger det till.
Avslutningsvis gick vi in på systemet. Ungefär vad alla andra i stan också gjorde. När vi till slut var klara där åkte vi till stora coop. Där fann vi allt på vår lista, som var lika lång som ett afyrapapper, minus oxfilé. Typiskt men inte förvånande då vi är ute i sen tid. Vi kryssade oss fram till ica kvantum på Billingen men där var det också slutt. Vi gav oxfilén ett försök till och åkte till lilla coop - och där hade de =))

Sen åkte vi hem! Stannade vid Guldkroken och köpte med oss två pizzor hem. Så nu har vi packat upp all mat. Gjort en cheesecake till imorgon. Jag tänkte stryka den där tvätthögen som har legat ett tag nu... Och sen ska jag bara ta det lugnt. På återseende vemvetnär. KRAM
Till top