This world has lost his story

I ONSDAGS

Allmänt Permalink0
I onsdags när tjejerna följde med mig hem. <3

Hej. Idag är det lördag. Helg. Ledig. Så himla skönt! Vi har tagit sovmorgon, vilket innebär att vi inte ställer någon klocka utan vi vaknar när vi vaknar så att säga. Det brukar aldrig bli senare än 09 dock.
Vi har inte gjort så mycket. Jag är riktigt trött och seg efter första arbetsveckan, vilket kanske inte är så konstigt får jag hela tiden höra. Vilket det antagligen inte är efter fyra veckors semester och total avslappning.
Vi har i alla fall tvättat. Städat toaletten samt vårat sovrum. Dammsugit de övriga rummen. Tagit emot ett större matbord än det på bilderna, fast ändå ett likadant, men större. Det är mamma och Mikaels gamla. Vi kände att vi både hade plats och ett behov för ett störe, 6-stolar, så vi kunde få deras! Som ändå bara stod och samlade damm på Öland. Martin har slipat det och jag har torkat av stolarna och sett över de. 

Annars har jag diskat och snott ihop en kladdkaka som jag tänkte att vi kunde fika med när Martin snart kommer hem. Han har varit och kollat på Hjo när de mötte Ulvåker. Ute är det grått. Solen har inte kikat fram någonting idag och även om det absolut inte är kallt, man kan ändå gå i short och tshirt, så är det inte varmt. Aja, ha en fin lördagkväll!
Till top