This world has lost his story

EN SNABBIS

Allmänt Permalink0
Hej. Tänkte skriva ihop ett kort inlägg om veckan. 

Jag har gått upp 06.00 varje dag, trots att jag måste åka 06.20 för att inte stressa (läs köra för fort). Min klocka börjar ringa vid 05.10 men det har slutat med att Martin har väckt mig tre gånger och på det tredje försöket har jag gått upp, för att jag får för mig att han inte kommer väcka mig något mer sen. Haha! Det har funkat i alla fall. Jag har dock aldrig lämnat Hjo tidigare än 06.30 men har ändå på den halvtimmen hunnit ät lite frukost, byta om OCH sminkat mig (vilket jag väldigt sällan gör, men tydligen har det varit viktigt denna vecka. Av oklar anledning). Jag har heller aldrig varit sen - vilket i sin tur beror på att jag då har kört för fort. Tre av fyra morgnar har jag kommit samtidigt som Lina, som också börjar 07.30. Det är rätt mysigt faktiskt! Och idag körde jag OUT1 för första gången sen jag kom tillbaka första december. Det var sååå roligt!! Och så svettigt...
 
Ja, sen kommer jag inte på något mer. Igår följde några utav tjejerna med mig hem. Hanna, Emma, Evelina och Jonna. Vi lagade tacos och pratade skit. Tog lite kaffe i soffan innan de åkte hem.
Idag hälsade Viktor och Liahne på en snabbis. Vi hann fika med nybakad sockerkaka innan de gav sig av mot Mariestad. Jag har äntligen blivit av med mitt halsont, som jag fick efter lördagens utekväll på Olstorp. Drängarna spelade och vi var ett gäng som gick ut. Aldrig haft så roligt på länge! Tydligen kan jag också massa låtar för jag dansade, sjöng med och gapade. Därav halsont.

Nej, nu ska jag runda av här och börja göra mig ordning för att sova. Hadee!
Till top