This world has lost his story

I ONSDAGS

Allmänt Permalink0
I onsdags när tjejerna följde med mig hem. <3

Hej. Idag är det lördag. Helg. Ledig. Så himla skönt! Vi har tagit sovmorgon, vilket innebär att vi inte ställer någon klocka utan vi vaknar när vi vaknar så att säga. Det brukar aldrig bli senare än 09 dock.
Vi har inte gjort så mycket. Jag är riktigt trött och seg efter första arbetsveckan, vilket kanske inte är så konstigt får jag hela tiden höra. Vilket det antagligen inte är efter fyra veckors semester och total avslappning.
Vi har i alla fall tvättat. Städat toaletten samt vårat sovrum. Dammsugit de övriga rummen. Tagit emot ett större matbord än det på bilderna, fast ändå ett likadant, men större. Det är mamma och Mikaels gamla. Vi kände att vi både hade plats och ett behov för ett störe, 6-stolar, så vi kunde få deras! Som ändå bara stod och samlade damm på Öland. Martin har slipat det och jag har torkat av stolarna och sett över de. 

Annars har jag diskat och snott ihop en kladdkaka som jag tänkte att vi kunde fika med när Martin snart kommer hem. Han har varit och kollat på Hjo när de mötte Ulvåker. Ute är det grått. Solen har inte kikat fram någonting idag och även om det absolut inte är kallt, man kan ändå gå i short och tshirt, så är det inte varmt. Aja, ha en fin lördagkväll!

EN SNABBIS

Allmänt Permalink0
Hej. Tänkte skriva ihop ett kort inlägg om veckan. 

Jag har gått upp 06.00 varje dag, trots att jag måste åka 06.20 för att inte stressa (läs köra för fort). Min klocka börjar ringa vid 05.10 men det har slutat med att Martin har väckt mig tre gånger och på det tredje försöket har jag gått upp, för att jag får för mig att han inte kommer väcka mig något mer sen. Haha! Det har funkat i alla fall. Jag har dock aldrig lämnat Hjo tidigare än 06.30 men har ändå på den halvtimmen hunnit ät lite frukost, byta om OCH sminkat mig (vilket jag väldigt sällan gör, men tydligen har det varit viktigt denna vecka. Av oklar anledning). Jag har heller aldrig varit sen - vilket i sin tur beror på att jag då har kört för fort. Tre av fyra morgnar har jag kommit samtidigt som Lina, som också börjar 07.30. Det är rätt mysigt faktiskt! Och idag körde jag OUT1 för första gången sen jag kom tillbaka första december. Det var sååå roligt!! Och så svettigt...
 
Ja, sen kommer jag inte på något mer. Igår följde några utav tjejerna med mig hem. Hanna, Emma, Evelina och Jonna. Vi lagade tacos och pratade skit. Tog lite kaffe i soffan innan de åkte hem.
Idag hälsade Viktor och Liahne på en snabbis. Vi hann fika med nybakad sockerkaka innan de gav sig av mot Mariestad. Jag har äntligen blivit av med mitt halsont, som jag fick efter lördagens utekväll på Olstorp. Drängarna spelade och vi var ett gäng som gick ut. Aldrig haft så roligt på länge! Tydligen kan jag också massa låtar för jag dansade, sjöng med och gapade. Därav halsont.

Nej, nu ska jag runda av här och börja göra mig ordning för att sova. Hadee!

SISTA SEMESTERVECKAN!

Allmänt Permalink1
Jepp. Denna vecka ut och sen har vi haft våra fyra veckor i sommar. Vilket har varit helt fantastiskt!
Dels för att vi har haft fyra veckor sammanhängade, dels för att vädret verkligen har varit på vår sida (vi har haft regn en natt och en dag totalt) samt att vi har hunnit med en hel del! Framför allt har vi träffat syrran och de i en vecka och bara umgåtts. <3
 
Denna veckan har varit rätt lugn. Vi har passat på att träffa kompisar och bara vart hemma. I måndags var Stefan och Lovisa hit. Vi käkade tacos och spelade tärning. Jättetrevligt! I tisdags åkte jag ner till Jönköping och åt lunch med tjejerna. Igår var Veronica med familj hit. Vi åt riktig sommarmat: burkskinka, sill, dillpotatis och gräddfil. Pratade om deras husköp bland annat och busade med Freja. 
Idag kommer Martins föräldrar hit. Jag ska baka en rabarberpaj innan dess tänkte jag och springa ett varv. Ha det gott!
Till top