This world has lost his story

V 14

Lista Permalink0
Vecka fjorton är här. Och tänk, nästa söndag får vi nycklarna till lägenheten i Hjo! Jag känner att det fortfarande är rätt jäkla ofattbart för min del, haha.
Äntligen kommer vi att bo på ett ställe. På samma ställe. Sova bredvid varandra - varje natt. Vakna bredvid varandra. Komma hem till varandra. Ni hör ju, det jag längtar mest till är en helt vanlig vardag som jag inte har upplevt så mycket med Martin. 
 
Det blir en rätt lugn vecka här för övrigt, för helgen blir väl desto mer intensiv. Eller känslosam och därmed jobbig kanske jag ska utveckla.
 
Jag ska
  • förhoppningsvis bli klar med min deklaration så att jag ska skicka in den
  • tvätta. Jag har precis börjat, skönt att ha det avklarat så fort som möjligt
  • kolla över min rehab-plan, om det är något jag vill ändra
  • även fortsätta med min SML-läxa som är rätt stor den här gången
  • spela badminton med Hanna, Julia och Emelie på onsdag
  • åka hem igen på torsdag efter jobbet. På eftermiddagen ska jag på synundersökning.
Ja, och helgen som blir är att vi ska ha urnedsättning för pappa i Gryt utanför Eskilstuna. Jag och Martin (och övriga syskonen och deras bättre hälft) är lediga på fredag. Jag ska hämta pappa, det vill säga urnan, i Skövde innan vi åker upp. Sedan blir det en helg i Stockholm, hos äldsta brursan och hans Erik. Vi ses imorgon igen.
 
Jag blev helt fascinerad över supportarna till Malmö FF. Deras klack var så stor! Ett helt hörn liksom, tänkte jag. Och jag fullkomligt älskade den där tjocka blå röken när lagen kom in. Inte för att jag såg det för då stod hela publiken upp och höll färgade papper ovanför sina huvud...kul.
 
PS. Började skriva detta för två timmar sedan.
Till top