This world has lost his story

ONSDAGONSDAGONSDAG

Allmänt Permalink0
Back in the days in Skövde, när jag provade att sätta i ett smycke i min näsa. 22 juni 2013.

Jag skrev aldrig något mer igår även fast jag tänkte det. Efter min löptur, som blev rätt tung då jag började med en kort brant uppförsbacke och avslutade med en sådan också, satte jag mig på bänken här på gården och bara njöt i solen. Pratade lite med Martin. Pratade lite med en tjej som lekte. Hon hade tiara på sig och jag tänkte "jag skulle också vilja ha det någon dag. Det är ju så fint!". 
 
Till slut gick jag in för att äta. Sedan ringde min äldsta brur och då passade jag på att gå bort till nya icabutiken som öppnade för en vecka sedan. När jag var klar där ringde jag upp min näst äldsta brur och pratade lite med honom om helgen. Vi kommer samåka med han och hans tjej upp. Så jag ville väl mest informera om (eller säga låter bättre) att vi vill åka hem rätt tidigt på söndag. Men det var lugnt sa han. När jag ändå var i ringar-tagen ringde jag även upp min lillebrur och hans tjej och pratade med de om flytten och sådär. Ja, alltså de flyttade i helgen. Till ett nybyggt hyreshus. 
 
När jag var hemma igen kollade jag några avsnitt WC och höll nästan på att somna. Hade det inte varit för att jag verkligen inte hade mer rent porslin så hade jag aldrig diskat. Men nu hade jag inte det...så jag fick vackert gå upp och göra det. Sedan duschade jag och borstade tänderna innan jag stupade i säng och somnade kort därpå.
 
Försov mig imorse en halvtimme. Jag vaknade av alarmet men sen blinkade jag och då hade det gått en halvtimme. Men jag hann ändå.
 
Kl 17.00 ska jag spela badminton med Hanna, Emelie och Julia från jobbet. Så jag ska nog ta mig något att äta nu. Hörs ikväll!
Till top