This world has lost his story

MÅNDAGKVÄLL VECKA 15

Allmänt Permalink0
Bild från juni, 2013. Student-fredag i Mariestad vid tillfället

Hej. Efter en lång, tuff och otroligt jobbig helg är jag hemma igen. Eller jag är i Huskvarna. Fem nätter kvar här (!!). Helgen kan jag återkomma om senare i veckan för idag blev dagen lite annorlunda mot vad jag hade tänkt mig.
 
Strax efter 10 lämnade jag Töreboda. Lyssnade på P3D om Orgasmens historia hela vägen ner. Rätt intressan faktiskt. Hann äta lite lunch, packa upp och byta om innan jag åkte till jobbet. Fick vara på recovery och köra skärbordet. Efter tre timmar, utan att göra historien allt för lång, fick jag köra en kollega och vän till akuten på Ryhov. Jag stannade hos henne tills hennes föräldrar kom och jag fick skjuts tillbaka till jobbet av hennes pappa (tack snälla). Där åt jag en sen matlåda innan jag jobbade på i knappa två timmar till. Sedan slutade jag 20.30. 
Denna vecka kändes tung och lång eftersom jag inte har jobbat såhär mycket på ett bra tag. Idag gick det okej eftersom jag var iväg med henne några timmar. Hoppas att det ändå kommer att kännas bra imorgon.
 
Nu måste jag snart ta mig något att äta, för jag börjar bli hungrig. Sedan ska jag röja upp här och invänta Lina. Hon sover i vanlig ordning hos mig eftersom vi ska spela badminton imorgon med de andra tjejerna på jobbet! Det ska bli såå kul. Hörs imorgon. Hej svejs.
Till top