This world has lost his story

FULLE RULLE HELA DAGEN

Allmänt Permalink0
Ja, minst sagt.
 
Jag åkte ifrån Martin imorse och första halvtimmen gick bra. Men resten av bilturen blev jag riktigt trött och seg. Jag lyssnade klart på P3D om Bofors och började på Järnridån som föll (Berlinmuren 20 år). På plats på jobbet fick jag köra casy. Skönt för vi kunde inte plocka på våra ordinarie pallar eftersom vi har slagit rekord i några veckor nu (=det tar tid att få tillbaka allt...speciellt när det är så otroligt mycket mer än normalt). Så vi plockar på träpall istället och det är SÅ DRYGT.
 
Efter jobbet åkte jag förbi tippen och slängde en säck innan jag kom jag hem. La in mina väskor bara och bytte om. Tog med mig några målakläder och lite andra saker innan jag satte mig i bilen igen och åkte först till jula för att köpa badminton-bollar --> till rusta för att köpa väggfärg och en liten roller --> snabbt förbi Myrornas för att lämna in en kartong med diverse prylar --> för att till slut parkera bilen inne i stan och möta upp Hanna och Emma för fika och mys på Bryggan.
 
När vi hade fikat klart skulle jag åka till Hjo, tänkte jag. Men eftersom klockan vid den tiden var en minut över fem så var det såklart rusningstrafik i Jönköping. Jag åker nästan aldrig vid den tiden men idag var jag ju illa tvungen. Kom i alla fall ut på E4an en kvart senare och tänkte "nu är det bara att åka". Men sen såg jag att lastbilarna redan stod still i den innersta filen i början av Göteborgs-backen. Djup suck här. Spolade tillbaka min P3D flera gånger för jag koncentrera mig så på kön och alla bilar. Hann ändra mig tio gånger om jag verkligen skulle åka men gjorde till slut det ändå.
Målade klart alla vita väggar och nästan hela taket. Resten får Martin ta på torsdag när han ska dit. Och jag med antagligen :>
 
Var hemma igen vid 22-snåret. Har duschat och ätit några kvällsmackor. Tänkte borsta tänderna nu och sedan bums somna. Ska fasen ta med mig min påskmust imorgon till lunchen. Sådetså. Gott natt.
Till top