This world has lost his story

DROG UPP RULLGARDINEN IMORSE OCH UTETEMPERATUREN VISADE FEM MINUSGRADER

Allmänt Permalink0
Vy över Töreboda från sovrumsfönstret, 7 april i år

Hej hej. Hemma nu och mellanlandar lite innan det är dags att åka bort till Racketcentrum för en timmes badminton med tjejerna. Jag var otroligt seg upp imorse! Det slutade med att jag gick upp en kvart innan jag åkte hemifrån och hann därför bara få i mig två knäcke och juice.
 
Nu har jag hunnit plocka lite här hemma. Ser annars ut som kriget för det ligger saker överallt och det är i en enda stor röra. Packade i alla fall ner alla kläder som jag vet att jag inte kommer att använda innan/i helgen. Lyckades rensa bort ännu fler plagg. Har även försökt få ordning på andra saker så att jag kan hitta någorlunda. 
Ska upp till Hjo imorgon efter jobbet så jag tänkte få med mig så mycket som möjligt utav lägenheten. Har kommit fram till att det blir bäst eftersom allt annat redan är nerpackat och klart! Det börjar sakta sjunka in att vi flyttar i helgen.
Att vi flyttar ihop. Jag och Martin <3. I Hjo.
 
Har också fått till en besiktningstid i nästa vecka, av lägenheten. Min förhoppning är ju att den såklart är godkänd då och att jag kan överlämna nycklarna direkt. Hoppas hoppas.
 
Ses ikväll!
Till top