This world has lost his story

2017.4.2

Allmänt Permalink0
Hallå. Andra april idag. Det går så fort tycker jag. Just nu sitter jag i soffan, kollar runt efter recept till matlådan. Det lutar åt kyckling i jordnötssås, skriver i min almanacka och anteckningsblock vad jag måste komma ihåg att göra i veckan. Martin har åkt iväg för att jobba lite extra och kommer inte hem förrän i eftermiddag. Jag ska förhoppningsvis städa min bil inuti och handla. Om jag hinner även ta en promenad...eller en kort löprunda istället?

Igår var vi ju i Göteborg. Gick på tåget i Töreboda, Herman och Axel gick på i Skövde. Väl i storstan mötte vi upp de andra, Stefan, Lovisa, Hannah och Filip. Framåt 12 gick vi bort till Ullevi, köpte några öl och intog våra platser. Jag har ju aldrig varit på en sån stor match innan och förstod i veckan att det också var premiär för allsvenskan. A ja, det var väldigt roligt i alla fall och en grym upplevelse! Bengaler och tjock blå rök från Malmö tändes när spelarna kom in. 1-1 blev resultatet i alla fall (för er som undrar). 
Efter matchen gick vi och letade efter restaurang och äta på men allt var nästan bokat. Till slut hittade vi en thairestaurang som serverade en stor bbqbuffé som vi åt på. Sedan tog vi tåget hem. Jag och Martin kollade lite Suits innan jag somnade i sängen. Första gången denna vecka jag kände mig jättetrött och somnade utav mig själv. Otroligt skönt!
 
Nu ska jag nog skriva klart här och bege mig ut på den där löprundan. Hej så länge.
Till top