This world has lost his story

2016.04.20

Minnen Permalink0
Rom sensommaren 2012, tillsammans med min bästa Veronica. En resa jag aldrig kommer att glömma
 
God kväll! Klockan är redan halv tolv och jag har inte lagt mig ännu. Denna vecka är det kalabalik känner jag. För en gång skull är det inte inom mig, utan allt runt omkring. Dagarna har aldrig gått så fort och imorgon är det redan fredag. Inatt sover jag för sista gången själv. Sedan kommer vi att sova bredvid varandra. Varje natt. Jag vet att jag tjatar om det men har man inte haft en vardag med sin man så är det kanske inte så lätt att föreställa sig att inte ha det. För bra för att vara sant, så känns det för tillfället. Jag får återkomma om en vecka eller två.
Längtar såklart mest till helgen men annars är nog 1maj mitt nästa datum (undantag för 30april då jag och mami ska på Fantomen). Då har vi bott i Hjo i en vecka. Helt blivit av med våra gamla lägenheter och allt vad det inkluderas och kan bara fokusera framåt. Om ni är med mig.
 
Idag gick jag upp i tid och åt en ordenligt frukost. Fick hoppa mellan olika arbetsuppgifter men det gör inte så mycket. Kul med variation! För första gången någonsin sen jag började på IKEA hade jag inte med mig någon lunch. Jag skäms nästan över mig själv. Åt i alla fall ett litet mellanmål.
Efter avslutat arbetspass körde jag upp till Hjo. Mötte upp Martin i lägenheten och åkte sedan till Falköping direkt för att hämta en mindre lastbil för att köra allt. Sedan tillbaka till Hjo och så målade vi klart hela sovrummet och jag packade upp några lådor i köket. Tvättade gjorde vi också.
Efter några timmar skildes vi åt och åkte hem, var för sig. Jag lyssnade på P4 hockeymatchen mellan HV-Brynäs, i bilen och hemma. När den var slut började jag flyttpacka ännu mer och rensa. Inte en så bra tid för det.
Därför sitter jag här. Nu. 23.37. Har fått i mig två kvällsmackor och ska ladda perkulatorn nu innan jag duschar och somnar. Har läkarbesök imorgon kl 8.00 så jag börjar inte jobba förrän jag är klar där. Hej svejs :>
Till top