This world has lost his story

16:54

Allmänt Permalink0
 
Sådär såg det ut när jag precis hade kommit hem från löpet. Det blev en kort tur över kanalen där (världens minsta färja) Lina ligger, sedan upp vid stora bron, förbi coop och så hem. Det tog kanske en kvart något längre. Men det var skönt! Solen kom fram och det var ändå 12 grader ute. Sist jag sprang blev det en alldeles för lång tur så då är det bättre med en kortare, resonerar jag med mig själv, där det känns bra hela vägen och jag också orkar alla kilometrar.

Efter att jag hade duschat och ätit lunch kollade jag ett avsnitt White Collar innan jag började med matlådorna. Det blev kyckling fast i en currygryta istället. Jag hittade ett jättegott recept på internet som jag provade. 4 till mig och 4 till Martin, eftersom vi är lediga på fredag. Sedan, när jag ändå var i köket och donade (tänkte jag) snodde jag ihop en sockerkaka också.
Och tur var väl det för kort därpå ringde svärmor och meddelade att de skulle komma över. Med smörgåstårta också "som behövde ätas upp!". Haha, Martin kommer snart också. 
 
Mitt nya schema på förmiddagsveckorna är 07.30-14.00 med både frukost- och lunchrast. Det känns bra det här, hoppas det kommer att funka också på alla plan. Nä, nu ska jag stänga ner. Ses imorgon. Ta hand om er :> KRAM.
Till top