This world has lost his story

2016.04.20

Minnen Permalink0
Rom sensommaren 2012, tillsammans med min bästa Veronica. En resa jag aldrig kommer att glömma
 
God kväll! Klockan är redan halv tolv och jag har inte lagt mig ännu. Denna vecka är det kalabalik känner jag. För en gång skull är det inte inom mig, utan allt runt omkring. Dagarna har aldrig gått så fort och imorgon är det redan fredag. Inatt sover jag för sista gången själv. Sedan kommer vi att sova bredvid varandra. Varje natt. Jag vet att jag tjatar om det men har man inte haft en vardag med sin man så är det kanske inte så lätt att föreställa sig att inte ha det. För bra för att vara sant, så känns det för tillfället. Jag får återkomma om en vecka eller två.
Längtar såklart mest till helgen men annars är nog 1maj mitt nästa datum (undantag för 30april då jag och mami ska på Fantomen). Då har vi bott i Hjo i en vecka. Helt blivit av med våra gamla lägenheter och allt vad det inkluderas och kan bara fokusera framåt. Om ni är med mig.
 
Idag gick jag upp i tid och åt en ordenligt frukost. Fick hoppa mellan olika arbetsuppgifter men det gör inte så mycket. Kul med variation! För första gången någonsin sen jag började på IKEA hade jag inte med mig någon lunch. Jag skäms nästan över mig själv. Åt i alla fall ett litet mellanmål.
Efter avslutat arbetspass körde jag upp till Hjo. Mötte upp Martin i lägenheten och åkte sedan till Falköping direkt för att hämta en mindre lastbil för att köra allt. Sedan tillbaka till Hjo och så målade vi klart hela sovrummet och jag packade upp några lådor i köket. Tvättade gjorde vi också.
Efter några timmar skildes vi åt och åkte hem, var för sig. Jag lyssnade på P4 hockeymatchen mellan HV-Brynäs, i bilen och hemma. När den var slut började jag flyttpacka ännu mer och rensa. Inte en så bra tid för det.
Därför sitter jag här. Nu. 23.37. Har fått i mig två kvällsmackor och ska ladda perkulatorn nu innan jag duschar och somnar. Har läkarbesök imorgon kl 8.00 så jag börjar inte jobba förrän jag är klar där. Hej svejs :>

DROG UPP RULLGARDINEN IMORSE OCH UTETEMPERATUREN VISADE FEM MINUSGRADER

Allmänt Permalink0
Vy över Töreboda från sovrumsfönstret, 7 april i år

Hej hej. Hemma nu och mellanlandar lite innan det är dags att åka bort till Racketcentrum för en timmes badminton med tjejerna. Jag var otroligt seg upp imorse! Det slutade med att jag gick upp en kvart innan jag åkte hemifrån och hann därför bara få i mig två knäcke och juice.
 
Nu har jag hunnit plocka lite här hemma. Ser annars ut som kriget för det ligger saker överallt och det är i en enda stor röra. Packade i alla fall ner alla kläder som jag vet att jag inte kommer att använda innan/i helgen. Lyckades rensa bort ännu fler plagg. Har även försökt få ordning på andra saker så att jag kan hitta någorlunda. 
Ska upp till Hjo imorgon efter jobbet så jag tänkte få med mig så mycket som möjligt utav lägenheten. Har kommit fram till att det blir bäst eftersom allt annat redan är nerpackat och klart! Det börjar sakta sjunka in att vi flyttar i helgen.
Att vi flyttar ihop. Jag och Martin <3. I Hjo.
 
Har också fått till en besiktningstid i nästa vecka, av lägenheten. Min förhoppning är ju att den såklart är godkänd då och att jag kan överlämna nycklarna direkt. Hoppas hoppas.
 
Ses ikväll!

FULLE RULLE HELA DAGEN

Allmänt Permalink0
Ja, minst sagt.
 
Jag åkte ifrån Martin imorse och första halvtimmen gick bra. Men resten av bilturen blev jag riktigt trött och seg. Jag lyssnade klart på P3D om Bofors och började på Järnridån som föll (Berlinmuren 20 år). På plats på jobbet fick jag köra casy. Skönt för vi kunde inte plocka på våra ordinarie pallar eftersom vi har slagit rekord i några veckor nu (=det tar tid att få tillbaka allt...speciellt när det är så otroligt mycket mer än normalt). Så vi plockar på träpall istället och det är SÅ DRYGT.
 
Efter jobbet åkte jag förbi tippen och slängde en säck innan jag kom jag hem. La in mina väskor bara och bytte om. Tog med mig några målakläder och lite andra saker innan jag satte mig i bilen igen och åkte först till jula för att köpa badminton-bollar --> till rusta för att köpa väggfärg och en liten roller --> snabbt förbi Myrornas för att lämna in en kartong med diverse prylar --> för att till slut parkera bilen inne i stan och möta upp Hanna och Emma för fika och mys på Bryggan.
 
När vi hade fikat klart skulle jag åka till Hjo, tänkte jag. Men eftersom klockan vid den tiden var en minut över fem så var det såklart rusningstrafik i Jönköping. Jag åker nästan aldrig vid den tiden men idag var jag ju illa tvungen. Kom i alla fall ut på E4an en kvart senare och tänkte "nu är det bara att åka". Men sen såg jag att lastbilarna redan stod still i den innersta filen i början av Göteborgs-backen. Djup suck här. Spolade tillbaka min P3D flera gånger för jag koncentrera mig så på kön och alla bilar. Hann ändra mig tio gånger om jag verkligen skulle åka men gjorde till slut det ändå.
Målade klart alla vita väggar och nästan hela taket. Resten får Martin ta på torsdag när han ska dit. Och jag med antagligen :>
 
Var hemma igen vid 22-snåret. Har duschat och ätit några kvällsmackor. Tänkte borsta tänderna nu och sedan bums somna. Ska fasen ta med mig min påskmust imorgon till lunchen. Sådetså. Gott natt.
Till top