This world has lost his story

F R E D A G

Allmänt Permalink1
Äntligen fredag!! Som jag har längtat. Tog sovmorgon till klockan 10 idag. Vaknade första gången prick 0630 men somnade om direkt. Kom sedan på när jag nu har gått upp att jag inte har så mycket tid på mig innan jobbet eftersom vi börjar 13 idag men å andra sidan ska jag bara äta frukost och packa. Och skriva klart det här.
 
Imorgon ska jag nog träffa Fredrika på kvällen. Det var längesedan, i somras tror jag, som vi sågs. Men eftersom Martin och TAIK spelar sin sista match för denna säsongen har de avslutning och lagfest och jadajadajada efteråt så passar jag på att göra något. Får se om vi går ut eller bara hänger hemma och äter och pratar.
 
Nu ska jag göra frukost. Bästa måltiden på dagen!
 
 
Min bästa Veronica i Rom augusti 2012 och Paris april 2014. Har jag sagt att hon ska bli mamma? Att det är beräknat den 19 januari?
Sååå häftigt! Min första nära vän som är gravid. ♥
 

23:43

Allmänt Permalink0
God kväll. Väldigt sent just nu men jag måste komma ner i varv litet så jag surfar runt på bloggar och Hemnet.
 
Jobbet idag var om än mer kaos än igår. Eller för att jag fick känna på det på ett annat sätt. Blev bemannad på CASY av Zaid, tog en truck men gick tillbaka till Zaid direkt, la min hand på hans axel och sa "om du behöver hjälp idag, säg bara till". Tre timmar senare och det var någorlunda flyt i driften. Åkte då på att tömma 5 sektioner i stallaget, dvs 48pall. Kul jul. Det tog dock bara 1,5h. Sedan fick jag köra OUT1 för flow hade släppt på en big contract (det är vad det heter: big: en STOR avgång: mycket helpall). 
Åså den allra sista timmen kunde jag köra CASY. Skönt avslut ändå. 
 
Imorgon ska jag försöka sova litet längre än tidigare i veckan. Sedan måste jag bara packa innan jobbet för jag åker ju hem direkt efter. Till Martin. Min Martin. ♥
 
 
Malta 2015.11.04
 

HÖST

Allmänt Permalink0
Hejsan. Jag har sovit som en stock denna vecka, jätteskönt verkligen. Somnar rätt snabbt när jag väl har lagt mig tillrätta på min axel (efter att ha bökat runt i en kvart vill säga). 
Idag ringde klockan strax efter 07 för jag hade tid på vårdcentralen. Efter besöket där åkte jag förbi macken för att kolla så att lufttrycket i mina däck var ok, det var de. Jag har liksom inte kört bilen på två veckor! JA, den funkar men jag har samåkt helt enkelt. 
 
Jag har precis ätit upp frukosten och lagat en matlåda till ikväller. Temat för matlådor denna vecka har varit rensa frysen. Så jag har ätit fiskpinnar eller köttbullar med pasta. Inte så lyxigt men det funkar finfint, billigt också.
 
Har inte tänkt att hitta på så mycket mer innan jobbet nu. Jag beställde ju Pernillas present igår och blev rätt sugen på att knåpa ihop något till mig själv, eller till mina närmsta. Vi får se om jag börjar med något litet projekt. 
Annars? Prick 6dagar kvar till Säfsen. Och jag längtar!
 
 
Vid grönområdet bredvid Elins Esplanad/Storegården en fin kväll 2014.06.11
 
Till top