This world has lost his story

KL 19:19

Allmänt Permalink0
Klockan är 19 över 19 (men 20:19 i både skalle och kropp) och jag undrar vart den här dagen tog vägen egentligen. Speciellt efter lunch. Som om jag inte minns det, det var för sex timmar sedan. Jag kollade i alla fall litet MF, ordnade upp disken, bäddade rent allt i sängen, gick ner med tvättmedel och det till förrådet. Sen skickade Rasmus att han hade vaknat och snart kunde ses. Då hann jag kikade jag lite Nile City innan han kom - med två kebabtallrikar handen! Perfekt middag. Vi tjötade skit, kollade mer MF (kan här skylla på att han aldrig har sett det innan) och bara hängde. En sån där lagom och perfekt aktivitet för mig som inte är på humör för större evenemang just nu. 
Annars ska jag nog bara fortsätta läsa ikväll, eller strökolla MF eller NC eller lyssna podd eller P3D. Kan inte riktigt bestämma mig, det märks va?
 
Frukost på Malta, november 2015
 

PROJEKT

Allmänt Permalink2
Ett projekt är (tydligen) påbörjat ((tydligen skriver jag bara för att detta gjorde mig själv förvånad)). Jag vet inte hur lång tid det kommer att ta, om jag kommer göra klart det, om jag gör något annat istället eller faktiskt avslutar det. Jag återkommer dock bara NÄR det är klart, oavsett hur jag bestämmer mig för vad utgången blir.
 
Nu har jag i alla fall tvättat klart alles. Det var faktiskt bara mina kuddar, täcken och madrassöverdrag som fick bli rena. Jag tvättade ju allt hos Martin för två veckor sedan och detta var det jag glömde då. På tal om nåt annat satte jag på Rain Man, i tron om att jag inte har sett den förut men redan efter fem minuter var jag vackert tvungen att erkänna för mig själv att jag ju har sett den! Bara att jag inte kommer ihåg den. Den fick därför stå på i bakgrunden medans jag gjorde annat.
 
Eftersom jag har vait vaken sen 04 cirkus så är jag väldigt hungrig nu, så jag ska nog laga mig litet lunch. Och kika MF. Hej så länge!
 
En skorsten i Töreboda, oktober 2015
 

INNEBANDY

Allmänt Permalink0

Nyhemshallen, Mullsjö
 
God morgon! Igår kl 17:00 mötte Thorengruppen Mullsjö i Nyhemshallen. Jag var där tillsammans med Martin och hans barndomsgäng från Moholm. Längesedan jag kollade på innebandy insåg jag! Och trots att jag verkligen hela tiden kollade vart bollen var hann jag inte alltid se vad som hände, för det går så fort. TTG förlorade i alla fall mot MAIS med 4-7, tråkigt, men ändå roligt att ha sett en match. I SSL dessutom, hehe.
 
Idag har jag redan
hunnit läsa om Phil och Claire's hus från MF
kollat tre avsnitt av tidigare nämnd serie
kört två maskiner tvätt
pratat med syrran en timme
och ätit frukost.
 
Varför kanske ni undrar? Därför att jag nog inte har sovit ordenligt inatt. Det tog väldigt lång tid att somna, om jag ens gjorde det, sedan vaknade jag varannan var tredje timme hela natten fram till strax efter fyra. Då orkade jag inte försöka somna om ens så jag har varit vaken sen dess.
 
Nu ska jag duka undan frukosten och fortsätta kolla på Nyhetsmorgon.
 
Till top