This world has lost his story

PÅFYLLT I KYLEN

Allmänt Permalink0
Jajjamän! För där finns nu mer än 3 ägg, bregott och litet smör. Det finns en ny kartong med ägg, nytt smör, nytt bregottpaket, kiwi, banan, skinka, leverpastej, ost, juice och mjölk. Köttbullar och bacon. Till min egen förvåning köpte jag även isterband och blodpudding (kan vara bra att ha jag och det går snabbt, för mig som aldrig orkar laga mat nu för tiden). Till råga på detta köpte jag även glögg och julmix, alltså russin och mandlar. OCH julkaffe!! Jag kan inte rå för det riktigt men varje gång det finns julkaffe, ELLER en ny smak, så måste jag köpa ett paket. Oavsett om jag redan har kaffe hemma eller inte - med resonemanget att det ändå alltid går åt. Vilket ju är sant! Nu när ni vet vad som finns i min kyl kanske vi ska prata om nåt roligare.
 
Som att jag INTE åt en kebabpizza eller tallrik när jag och Rasmus sågs för att äta tillsammans. Det senaste halvåret, vågar jag ändå påstå, har jag alltid tagit något med kebab när det gäller hämtmat. Nu blev det alltså capricciosa med pommes och sås istället. Sjukt gott!! Efter också en långdragen kaffe gick vi en sväng runt stan innan jag släppte av honom hemma och åkte till stora coop för att handla (det finns inget lilla coop syrran, ok?). Sen dess har jag glöggat litet och myst här hemma. Med min lilla julstjärna, som jag också köpte. Ska alldeles strax duscha och krypa ner i sängen tror jag.
Imorgon ringer klockan strax efter 04 för jobb! Vi ses imorgon.
 

ONSDAG 30-11-16

Mat Permalink1
Hemma i Huskvarna igen. Åkte förbi A6 och IKEA i jakten på de sista julklapparna innan jag landade här hemma. Öppnade kylskåpet i den lilla tron om att det kaanske fanns någonting jag kunde äta lunch på. Hepp. Jag fann detta istället
3 ägg
25g smör
ett halvt paket bregott. Slut. (man skulle kunna tro att jag är en ungkarl)
Allt åkte ner i soporna eftersom jag har inte har varit här på 2 veckor. Skyndade mig genast upp med adventsljusstake, den vanliga julljusstaken samt min nya röda lilla stjärna. Ja, allt fick faktiskt plats haha. Har skrivit en liten handlarlista, gått igenom vilka julklappar exakt det är kvar och ordnat med alla räkningar och kvitton. Skönt. Nu ska jag ringa Rasmus och se vad han gör. Hej så länge.
 
En suddig mobilbild igen men här är jag för några dagar sedan! Älskar mitt hår!!
 

SISTA NOVEMBERMÅNDAGEN (IGÅR)

Allmänt Permalink1
//Skönt det! Snart är det december. Snart börjar jag nog jobba igen. Snart bjuder vi hem Veronica och Pontus på middag. Snart åker jag och Martin till familjen i Hörnefors! Snart är det ett nytt år. Snart är det äntligen ett nytt år.//
 
Igår skrev jag inte mer men jag fortsätter idag istället. Igår gjorde jag inte så mycket. Kollade serie större delen av dagen. Rensade min gamla mail. Dammsugade lägenheten, gick med återvinning, handlade litet och lagade tacos. På kvällen var jag och Martin iväg en sväng. 
 
Idag har jag ätit frukost. Och druckit kaffe. Det sistnämnda har jag inte gjort sedan jag fick halsfluss så det är skönt att det är på bättringsvägen. Jag har några dagar kvar på pencillinkuren. Idag tvättar jag också. Andra gången på en månad men jag gillar det! Jag längtar tills den dagen vi bor med tvättmaskin i lägenheten. 
Annars har jag inte tänkt att göra så mycket mer. Kanske baka en saffranskaka. Ikväll ska vi förhoppningsvis in till Skövde och hjälpa Martins lillebrur Filip att flytta. Hej så länge.
 
Här var vi för ett år sedan, Malta. Detta är utsikten från vårt hotellrum
 
Till top