This world has lost his story

20160331

Allmänt, Minnen Permalink0
Här har jag fyllt 20 och firar det på en bar utanför Stockholm. Jag och kompaniet var uppe och gjorde högvakt i två veckor. 
 
Idag har jag tvättat. Jag hade bokat rätt maskiner men hittade dock inte min tvättpåse så jag fick vackert lägga ner allt i en svart sopsäck istället. Vackert. Efter det gick jag min promenad och förbi apoteket för att köpa compeed. Jösses vad ont mitt skavsår gör. Sist jag använde compeed var när jag åkte konståkning. Då gick det åt skumgummi och compeed som smör i solsken!
 
Nu har jag ätit en väldigt sen frukostlunch och diskat upp allt. Pratat lite med brursan om begravningen nästa vecka. Jag fick i uppgift att välja ut några psalmer. 
 
Jag kör FL idag och imorgon (som vanligt). Hoppas på en någorlunda bra kväll för vi har nämligen en peak-vecka igen. Prognosen har ökat jämfört med vad vi trott plus att vi bara gör en kortvecka nu så ja. Det finns att göra. Men det är bara att köra på! Malin kommer idag också efter 5veckor i australien och henne har jag längtat efter! Bakade en banankaka till gänget nyligen bara för att hon är tillbaka, hehe.
 

sista tisdagen i mars, jag menar onsdagen

Lista Permalink1
Konstiga saker som gör mig lugn
Φ när jag är hos tandläkaren, trots att jag har dragit ut 11 mjölktänder och haft tandställning i gommen samt övre och undre tandraden
Φ när jag är i affären och ska köpa tyg, och personen som jobbar i den avdelningen klipper till mig rätt antal meter
Φ likaså när jag är i affären och personalen får slå in det jag har köpt. TOP1 det bästa jag vet när det gäller sånt här, haha. Ibland funderar jag på att köpa flera saker bara för att få se de stå och slå in
Φ när jag gick till frisören (nu är ju det en herrans massa år sedan, säkert över 10...) trots att jag aldrig blev nöjd när jag gick därifrån.
 
Annars sitter jag vid mitt matbord och äter frukost. Lyssnar på radio och läser jobbmailen. Brer brie på knäckemackan och har skärt upp honungsmelon. Tog en promenad förut, jag har redan börjat kalla det min vanliga, förbi ica bland annat för jag behövde mjölk.
Det var ingen bra idé! För jag har skoskav. Mitt andra på andra veckan. De första (ett på varsin häl) fick jag av mina nya vans. Det gick över efter några dagar. Men så köpte jag nya löparpjux och åkte på ett till skav, men nu bara på ena foten strax bredvid hälen vid fotknölen. Varför jag tog de skorna imorse kan man ju fråga sig. Jag har inget svar på det. Eller jo, jag tänkte väl gå bort skoskaven. Det gick inte så bra. 
Hoppas det inte känns i jobbskorna sen.
 

update sen sist

Allmänt Permalink0
Jag flyttade hela helgen och Martin hjälpte mig att få ordning på allt i min lilla etta, så den är i stort sett klar. Några smågrejer kvar bara men jag trivs redan så jäkla bra. Min mens kom igår vilket var enormt skönt med tanke på att den var cirka två veckor sen. Dock skulle jag ha tagit mitt andra cellprov idag men fick boka om det pga mensen. Jag äter fortfarande dåligt fler dagar i veckan än jag äter bra: frukost äter jag alltid men sedan varierar det från att inte äta något mer alls, eller lunch och sedan inget, eller en sen middag bara. I slutet på oktober vaknade jag mitt i natten av att det högg i bröstet på mig, på vänster sida och det slutade aldrig vilket gjorde att jag åkte in till akuten. Där fick jag tid till ultraljud av buk men väl där några veckor senare såg allt bra ut. För någon månad sedan (eller två jag minns inte riktigt) har dessa hugg börjat igen fast inte lika ihärdigt utan mer då och då. De är inte lika smärtsamma, för den natten kunde jag inte ligga still eller andas ordentligt, men det gör ont. Jag kan inte ta dupa andetag och hela grejen är så jäkla jobbig. Jag kommer att vara bankrutt när nyårsraketerna smäller för jag ska tydligen iväg på så många resor att jag har glömt hälften - titta här: 1Umeå i mitten av april 2Lissabon första veckan i maj 3Kroatien över midsommar 4Bråvallafestivalen veckan efter 5två veckors semester med Martin 6antagligen en utomlandsresa med Fredrika strax efter sommarn 7två veckor i Asien med Martin i vinter...
Och till sist men absolut inte minst, så fick jag besked om tjänsten idag - och jag fick den inte.
 
Till top