This world has lost his story

2016.07.15

Allmänt Permalink0
Fyra bilder från när jag var upp till Hörnefors över syrrans födelsedag, i april
Jag och Martin var på Öland över en helg i slutet på maj
Gött häng med avdelningen från jobbet en lördag vid Vätterstranden i början av juni, Rebecca och Ella
Mina underbara svärföräldrar, Pernilla och Magnus, i Kroatien i slutet på juni. Snarare Krka nationalpark vill jag säga
 
Idag kl 1300 gick jag på semester. Igen. Det var efterlängtat vill jag säga. När jag kom hem åt jag en kebabtallrik och tvättade. Sedan somnade jag till i några timmar och vaknade av när Martin kom hem. Sen har jag städat lägenheten, lagt in all tvätt, packat för Öland och bytt glödlampa på nya bilen. 
Nu ska jag duscha och gosa ner mig bredvid Martin i sängen. Hej!
 

F A V O R I T E N

Allmänt Permalink0
Morgonen efter att vi sovit i vindskydd i Sätra
 
Min absoluta favorit. Min kärlek. Min man. Min pojkvän. Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan honom. Det skulle inte finnas något jag utan honom. Så är det i alla fall.
 
Insåg att det var längre än vad jag trodde sist jag skrev. Har faktiskt påbörjat ett inlägg flera gånger men bara stängt ner allt. Jag vet inte riktigt om jag ens kommer att fortsätta skriva, men tills dess att jag vet får sidan ändå vara öppen.
 
Jag är tillbaka på jobbet efter två veckors semester. En vecka var vi i Kroatien. Men jag hade gärna velat stanna två. Det landet överträffade allt! Jag hade inga direkta förväntningar, mer än att det skulle vara fint, för jag hade inte hunnit tänka så mycket över själva resan. Men allt var så himla fantastiskt. Andra veckan var jag bara hemma i töreboda och tog det lugnt. Nu jobbar jag en vecka till sedan tar jag och Martin två semesterveckor till och först åker vi till Öland. Snällagodegud säg att det är fint väder då. 
 
Annars idag var jag uppe tidigt. Det vill jag inte påstå att jag har varit tidigare i veckan. Jag somnade strax efter 02 och vaknade bara några sekunder innan alarmet ringde vid 07. Jag kollade när ica öppnade, kl 08, så jag gjorde mig ingen brådska utan gick dit sen när de hade öppnat. Nu har jag packat upp, hunnit baka två sockerkakor och ska precis gå igenom några räkningar. Vi får se när vi hörs igen. Kram så länge.
 
Till top