This world has lost his story

jag trodde att det var mackan man doppade i såsen

Allmänt Permalink0
Det bästa igår? Att när Jonte följde mig till bussen var han så jäkla röksugen, och full, att när vi hade släckt den första cigaretten ville ha ha en till. Det var inte det bästa utan det var när jag gick fram till två killar som stod och rökte och frågade ifall de möjligtvis hade en cigarett så svarade de "nej, det är våra sista". Jag inser i samma sekund som jag säger det att "ni kan ju inte ens köpa cigaretter, eller hur?" "nej". Tyvärr Jonte, de hade inte några cigaretter för de var inte ens 18.
Det sämsta? Att jag dansade så lite. Jag älskar att dansa. 10min räcker verkligen inte på en kväll.
 
Nyss hemkommen från TRIM. Det blev crossen 35min, lite baksida ben samt bröst och axlar. Lugnt och skönt med folk en söndagkväll. Jag tror det blir White Collar nu eller först ska jag ju laga matlådor! Haha, glömde nästan bort det.
 

SÖNDAG REDAN

Allmänt Permalink0
Ja, veckorna bara flyger förbi. Igår jobbade jag, tillsammans med Jonte bland annat för vi går på samma schema. Jag var på CASY och kontrollerade och lyfte artiklar hela dagen lång. Jag lyssnade på musik under tiden så det var rätt kul ändå.
Sen bestämde jag mig för att hänga med in på fest hos Evelina, en tjej på jobbet, tillsammans med Jonte, Jesper, Simon och Mattias. Vi drog ut till harrys framåt elva. Jag kunde knappt dricka, haha. Jag vet inte om det berodde på att sist jag var ute så spydde jag dagen efter eller om jag helt enkelt inte var sugen men det gick inte ner. Sista cidern satt jag i 45min och drack. Dansade lite och tjötade med de andra innan jag tog bussen hem vid ett. Somnade till i några minuter med nacken mot stödet och vidöppen mun. Vaknade med ett ryck och trodde jag hade åkt förbi min hållplats men det hade jag inte.
 
Idag har jag bara hunnit tvätta håret och äta en stor frukost. Ska åka upp till A6 en sväng tror jag oså det vanliga, matlådor. Kanske dammtorka om jag orkar och träna. Vi får se vad det blir.
 
Såhär såg jag ut igår i alla fall. Ingen inspiration eller ens tid att fundera utan tog bara en svart klänning och mina älsklingsskor.
 
 

JANUARI VART TOG DU VÄGEN?

Allmänt Permalink1
Kinnarps Arena, HV71 - Skellefteå.
 
Igårkväll var jag på hockey med skönaste hänget! Malin, Peter, Anton, Jesper, Mattias, Jonte och Simon. Det är säkert över tio år sedan jag var på en match och då spelade mariestad bois. Inte så mycket att hänga i granen kanske. Det var så jädra kul!! Fast de förlorade med 5-2.
Det som var nytt, för mig, var att när man satte sig så låg det ett större litet tjockare ark/blad där bland annat lagen var uppskriva och sådära. Men vek man pappret om vartannat så blev det liksom som en solfjäder (Mattias och Peter som är närmast i bild håller i de) och så slog man sedan med den på benet, knät, handen eller någon annan person i närheten. Så lät det som att alla klappade. ISTÄLLET för att klappa! Alltså, jag blev helt fascinerad av detta och frågade Malin hur länge det har varit så. Haha.
Efter första perioden skickade Gustafsson sms till mig. En kille jag gjorde lumpen med från jönköping. Det visade sig sedan att han satt tre meter snett till höger framför mig, längst ner till vänster i bild med svart kepa. Allså, vad är chansen. Jättelängesedan jag träffade honom så det var roligt!
 
Jobbet har förresten aldrig gått så fort som de senaste dagarna. För att fatta mig kort hade Suhaibs klocka aldrig ringt igår då mobilen dog. Ella bemannade upp och stack sedan till posten. Jag tog över OS och körde FL hela dagen. Så himla roligt! När han sedan kom fick han pyssla med annat, hehe. Och äntligen ska tjänsten komma ut så att man kan söka - ställföreträdande funktionsledare på Solsta (vilket är min avdelning kan jag förklara). 

Idag plockade jag misc, alltid lika roligt. Man vet aldrig vad man får för ordrar eller hur pallen kommer att se ut (misc är alltså allt annat som inte hör till kök). Jag jobbar ju på som vanligt och plockar alltid, alltså alltid, över målet. Ibland förstår jag det inte ens själv.
 
Nyligen var jag till TRIM och körde på. Lyckades vara där i två timmar, tiden sprang iväg. Körde cross en haltvimme sedan några rejäla ryggövningar och lika jobbiga magövningar. 
 
Jag ska göra i ordning lite är hemma innan Martin kommer och om jag hinner - duscha... Kram på er och trevlig helg!
 
Till top