This world has lost his story

BAKFYLLESÖNDAG

Allmänt Permalink0
 
För att jag inte vill ha det tomt med bilder i mina inlägg bjuder jag därför på en gammal en, på min lillebror i falköping för en herrans massa år sedan.
 
Just nu, för tillfället, ligger jag i Martins säng (i töreboda of course). Mår lite sisådär. Mår som jag förtjänar för jag är nog bakfull. Inte så värst mycket men tillräckligt för att ens känna av det. parantes: sen kanske det späs på av att jag 1inte har ätit ordentligt på tjugofyra timmar 2inte sovit ordentligt på tri veckor.
Igår var jag ute på krogen här i skövde tillsammans med Fredrika. Det blev rätt spontant för jag hade inte fått tag på henne under dagen och jag hade heller inte några direkta festkläder med mig men det löste sig! Till bogrens kom vi! Martin träffade vi på också för de hade lagfest. När de stängde köade jag inne på mcdonalds i typ tjugo minuter, redan inatt var jag vrålhungrig, men när det väl blev min tur vände jag på klacken och gick ut???
En väldigt väldigt rolig och bra kväll, med bästavännen Fredrika.
 
Idag ska vi väl göra matlådor som vanligt. Vi ska även
 
åka förbi Fredrika för att lämna hennes saker
hämta Martins bil i skövde
hämta mina smycken hos mamma
lämna min bil i mariestad för lagning
 
och jag ska även välja färg till en tröja som syrran ska sticka! Så nu avslutar jag här så ses vi i veckan. Ska försöka att visa er nån bild från Hörnefors. Hej!
 

TO-DO HÖRNEFORS V7

Allmänt Permalink0
Syrran hade skrivit en egen lista till mig, som jag skulle göra när jag kom upp
 
Leka ute i snön
Pulkabacken
Ta ner en istapp
Leos Lekland 
Familjegympa
Baka
Ta hand om barnen: bada och natta de
Återvinningen
 
Och jag gjorde tamejtusan nästan allt på den listan, haha. Alltså den var ju såklart lite på skoj men jag tyckte det var gulligt. Den bästa punkten var "ta ner en istapp" och det gjorde jag faktiskt två-tre gånger. Återvinningen var inte så viktig sa hon. Nej, inte som första gången jag vart upp och de hade samlat ett helt rum fullt med plast och papp-kartonger från när de flyttade in! Leklandet hann vi aldrig med men det blev en hel del bus ändå kan jag säga. Älskar de små trollen. Hatar att hela familjen bor 94mil bort.
 

209221

Allmänt Permalink0
En vanlig morgon ser ut såhär (obs! fömiddagsskift).
Klockan ringer 0420 och sedan 0425. Det är 50/50 om jag går upp vid första eller andra ringningen. Sätter på kaffet, tänder två ljus, tänder under fläkten och går på toa. Sveper morgonrocken om mig och höjer radion (den står för övrigt alltid på). Gör i ordning frukosten och dukar fram allt. Det brukar oftast bli några knäckis, bacon, juice och kaffe. Plus medicin. När jag är klar, förutom sista koppen kaffe och medicinen, klär jag på mig, tar deo och smörjer in mig. Bestämmer vilka armband jag ska ha för dagen och även vilken frisyr jag ska köra. Sveper det sista kaffet plus medicin, borstar tänderna, tar på mig tjocktröja och varselväst, häller upp turkisk yoghurt med bären till frukostfikan och packar ner matlådorna. Släcker ljusen. Åker antingen med Jonte/han med mig eller själv till jobbet. 
Stämplar in, lägger in matlådorna i kylen, går ner till min avdelning och får reda på vad jag ska göra (eller för min del, i alla fall börja med) och loggar in på en truck. Prick 0530 (haha, inte riktigt men i krokarna där) har vi skiftstart och sen börjar arbetsdagen!
 
Ni som har hängt med ett tag här kanske kommer ihåg att jag skrev nåt liknande fast när jag jobbade på willys i mariestad? 500 heter det inlägget vilket var mitt anställningsnummer. 209221 är det på IKEA.
 
Till top