This world has lost his story

2016.08.31

Allmänt Permalink1
Bjärbybadet på Öland i somras
 
Idag är det årets sista augustidag. Jag vaknade av mig själv runt 10snåret men vill minnas att jag ställde klockan på 08. Hur som så låg jag och drog mig ett tag innan jag gick upp, diskade, bakade en sockerkaka och lagade frukost. Sedan skyndade jag mig iväg till mataffären för att handla lite, eftersom jag skulle in tidigare på möte. Men när jag kom hem igen hade jag fått ett meddelande från en kollega som jobbar på andra skiftet att det mötet är inställt. Så jag satte mig vid datorn och kollade på bilder från i somras istället.
Ute är det faktiskt sommarväder. 22grader och sol. Jag gick i shorts och tishirt till ica. Men nu ska jag nog byta om och göra mig klar för att åka. Martin kommer ikväll och jag har sett till att sluta tidigare idag. 
Ses framöver!
 

AUGUSTI REDAN

Allmänt Permalink0
Melösa strand eller som vi alltid har kallat den, Moster Nettan-playan
 
Här är allt som vanligt. Första veckan tillbaka efter mina andra två och därmed också sista semesterveckor. Jobbet rullar på i vanlig ordning. Det är semestertider, ordinarie kollegor är på semester och det vankas för ett nytt verksamhetsår. Kul jul.
Jag har börjat kolla på en ny serie, mr. Robot. Den är väldigt konstig men jag gillar den. Har inga direkta planer för hösten så jag vet inte riktigt vad jag ska se fram mot härnäst. Vill komma ner till mamma och Mikaels nya lägenhet i Oskarshamn i alla fall och egentligen också en vecka i Hörnefors. Nya tjänster släpps hela tiden på jobbet och jag står i valet och kvalet att söka någon utav de. 
Men nu ska jag göra ordning matlådan, packa för en helg hemma och sedan åka till jobbet. Vi höres.
 
Till top