This world has lost his story

FRIDAY

Allmänt Permalink0
Malin
 
Igår åkte jag in till stan och gick Munksjön runt tillsammans med Peter och Malin från jobbet. 5.5km är det runt. Det var en härlig promenad! Sedan åkte jag hem, slängde ihop en kladdkaka och åt lite lunch. 
 
Imorgon finns det möjlighet för övertid och jag tänkte skriva upp mig då Martin spelar match hemma innan han kommer till mig, men så kom jag på att man inte får jobba om man har varit sjuk samma vecka. Så det var bara att glömma. Jävla skit.
 

W17

Allmänt Permalink0
Vecka 17 och redan onsdag. Tiden går så fort. Jag säger det ofta märker jag men det är så sant. Idag ställde jag ingen klocka men vaknade ändå innan 08 av att de bygger och håller på precis utanför mitt fönster. Låg och drog mig ett tag, kollade ett avsnitt Vänner innan jag gick upp och städade i ordning. Lägenheten är ju inte så stor, så igår när jag bara hade kastat in allt för att hinna iväg så var det saker överallt.
Har även kollat runt på parkering på landvetter eftersom det blir bil ner till flygplatsen. Förhoppningsvis hinner jag prata med Veronica innan jag börjar idag. Ska försöka svänga förbi banken också så har jag det gjort. 
 
Men nu ska jag äta frukost! 
 

OXBLOOD RED

Allmänt Permalink0
Nya Vans

Roligt att jag sparade den länken med skorna på min dator i säkert 3år, innan jag väl klickade hem de.
 
God morgon förresten! Jag har varit vaken sen 0712 om jag nu ska vara exakt. Varför jag kommer ihåg sifferkombinationer så jäkla väl vet jag inte riktigt. (jag kan fortfarande PLU-koder för frukter från när jag satt i kassan på willys samt den vanligaste leverantören av PAX-stommar till garderober för IKEA, ett femsiffrigt nr)
Hur. som. helst. Igår gjorde vi inte mycket. Kollade Suits hela dagen och på kvällen tvättade jag. Runt nio la vi oss i sängen för att mysa lite men vi somnade istället. Antagligen därför vi vaknade så tidigt och åt frukost redan kl åtta, en söndag..
 
Idag blir det nog inte mycket gjort heller. Ska åka ut till moholm en sväng och sen laga matlådor. Som vanligt. På tisdag har jag en rolig sak att se fram mot! Återkommer om det. Hej så länge.
Till top