This world has lost his story

FLUGA

Allmänt Permalink0
Edsån, Sätra

Ett par bilder från i helgen när vi var och fiska i Sätra utanför Töreboda. 
 
Inatt somnade jag sent, närmare ett var klockan nog. Jag hjälpte syrran med en sak och hann aldrig ta itu med det förrän efter jobbet. Nu har jag precis ätit upp frukosten och ska byta om och bege mig bort till gymme.
 

DUMME MOSSE

Allmänt Permalink1
Dumme Mosse

Vi gick inte hela Dummemosseleden den där söndagen för några veckor sedan. Men den lilla biten vi gick var otroligt fin! Nån annan gång vill jag gå hela.

För tillfället har jag precis ätit lite mellanmål framför Scrubs, äggsmörgås och kaffe. Andra koppen idag och gud vad gott det var. Zoégas nya Estanzia. Mumma! (prova syrran). Jag ska strax byta om och bege mig till gymme för lite träning innan jag verkligen tar helg och åker hem till Martin. Ska hänga upp en tvätt innan också bara. Och packa såklart. 
Denna vecka har verkligen bara susat förbi. I vanlig ordning. Jobbe idag gick bra. Körde OUT1 första två timmarna och malde på med över 40pall (det är mycket). Efter frukosten var det dags för Tromsö-projektet som gick helt ok. 
Nej, nu ska jag duka undan och byta klär.
 

i bilen

Allmänt Permalink0
Mellan Tibro och Moholm
Töreboda
 
Jag sitter i soffan hemma nu med tv4 i bakgrunden. Kom hem från gymme för inte så längesedan. Var bokad på bålstabilitet men drog dit tidigare och körde ben innan. Vilket jag fick sota för under själva passet sen.. (dängde på med fyra extra set på benböj med 20kg vikt. Ville bara gråta men Tabergs halva moppegäng i strumplästen var där så jag höll tillbaka).
Imorgon är det redan onsdag och antagligen lär jag köra Tromsö-projektet på jobbe. Plus APT sista två timmarna. Jag hade inge mer just nu. Ska kasta mig in i duschen med tandborsten nu sen inta sovläge i sängen. Hej!
Till top