This world has lost his story

ÄNTLIGEN

Allmänt Permalink4
 Mitt allt.
 
Äntligen är fredagen här! Som jag har längtat. Eller jag har ju längtat till imorgon men först måste 7h jobb avklaras.
Tanken imorse var att träna, packa, städa och dra åt däcken. Men jag vaknade av gårdagens alarm kl07 och fattade ingenting. Med kläder på insåg jag att jag hade somnat ifrån allt inatt. Jag ställde klockan till två timmar senare och somnade om. Min kropp klarade inte av att träna idag kände jag direkt. För jag hade fått ny värk plus att jag inte direkt kände för att må illa ytterligare en dag på jobbe. Dessutom som FL då man ska ha huvudet på skaft litet. Så istället har jag ätit frukost i lugn och ro och packat klart. Jag älskar när jag packar för då rensar jag samtidigt garderoben, haha.
Plus att jag faktiskt alldeles nyss kastade in utemöblerna i lillrummet. Det som återstår är att få ut all packning i bilen, rensa upp här hemme och dra åt däcken. 
Vi ses när jag är hemma från Malta igen. 
 

Inte långt kvar nu

Allmänt Permalink0
2005 12 08.
 
Oj OJ vilken gammal bild. Haha, minns att vi tyckte att den blev riktigt rolig. Och på något sätt tycker jag också att syrran är så jäkla söt. 
 
Idag vaknade jag med en enorm träningsvärk i benen. Jag gjorde inte det hela bättre (eller det gjorde jag väl) när jag drog på ett ganska tungtsomattrampailera-liknande motstånd på crosstrainern som uppvärmning. Men desto snabbare blev jag klar, hehe. Idag improviserade jag med några nya övningar för rygg, biceps och mage. Vilket redan känns i det sistnämnda. Hann sedan tvätta klart, dammsuga och plocka i ordning men inte så mycket mer innan jobbet kallade. 
Ska därför upp någorlunda lika tidigt imorgon som idag, för att just tvätta klart och såklart börja packa. Jisses. Inte börja utan packa och BLI KLAR. Måste ju till jobbe tidigare också eftersom jag är FL på eftermiddagsveckornas fredagar. Är redan helt slut. Vet inte om jag har tagit ut mig för hårt på gymme, redan tagit helg och därmed en vecka ledigt eller vad det kan vara. Riktigt seg dag i alla fall.
Ska bre mig en smörgås innan sängen kallar. God natt!
 

TORSDAG 09:50

Allmänt Permalink0
God morgon. Jag var uppe strax efter 07 för att tvätta. Ska alldeles strax ner för att sätta på en andra omgång. Sen blir det gymme med Jonte. Somnade sent inatt, runt 02, för jag fastnade vid gamla bloggen och bilder plus att jag hade svårt att komma ner i varv efter arbetspasset. Ändå vaknade jag innan klockan idag... jag tror jag vaknade av något. Det fick jag för mig i alla fall. Låg kvar och gosade efter att jag gått ner och satt på första tvätten, innan jag diskade upp mitt berg och lagade frukost.
Nu ska jag duka undan, dammsuga och om jag hinner börja packa innan träningen!
 
Till top