This world has lost his story

LATER THIS DAY

Allmänt Permalink0
Här sitter jag och grillar marshmallows. Vid Åsbotorpsjön i augusti förra året.
 
Vad gott! Jag sitter i soffan just nu, letar lägeheter och fullkomligt hungrar ihjäl. Kanske inte riktigt men jag är skithungrig. Jag har väl mig själv att skylla men ändå. 
Bilen startade med hjälp av startkablar men det lös svart om det så vi åkte in och köpte ett nytt och satte det på plats istället. Så nu rullar den som vanligt. SKÖNT. Den känslan - att bilen startar och rullar som den ska. Trots att det var knappa 24h sedan jag insåg att den inte gjorde det, haha. Det är ju dom små sakerna i vardagen som gör det. Eller hur. 
 
För övrigt är jag uttråkad till max här. Tänkte träna men då måste jag ha energi. Tänkte baka men då kan jag inte provsmaka. Kan inte göra något som kräver energi för jag har bokstavligen talat ingen. Får väl vika in tvätten, kanske diska och sminka mig - får passa på när tid finns och lust framförallt. Kör till 02 igen sen lär jag va trött level 8 gissa jag på. 
 

YESTERDAY

Allmänt Permalink0
Bråvalla '15.
 
Hej och god morgon. Vilken bra dag jag hade igår, läs det med 10dl ironi. När jag skulle duka undan här igår, på min lilla smala bricka, kanar först kaffekannan ut och sedan vänds pannkakstallriken uppochned. Kaffet kom överallt, på golvet, på väggen, på tv-bänken. Förutom på min nya matta skulle man kunna säga. För där hamnade tallriken. Jag torkade dock bort det som blev så det syns inte. Jonte skickar i allt detta om vi ska ta en pizza innan jobbe. VISST JAG ÄR KLAR OM 10MIN. Moppade upp kaffet lite snabbt och bytte om. Väl i bilen inser jag att den är död. Stendöd. Reagerar inte ens när jag vrider om nyckeln. Så jag ringde till Jonte så vi samåkte ändå (för han jobbade inte ÖT men jag löste skjuts hem). 
Pratade med Martin på andra rasten och hade ingen matlust. Var ju kvar till 02 och åt aldrig nåt när jag kom hem. Vaknade för någon timme sedan och insåg att jag ska på ultraljud 1345 och att jag inte får äta eller dricka sex timmar innan. Wä-häj. Förbannade skit. 
Nu ska jag ut och kolla på bilen, och förhoppningsvis lösa det! LATERRRRRRRRRR.
 

OH YEAH-BOAT

Allmänt Permalink2
 På väg hem från Comino (sista kvällen på Malta)
 då jag säger "se ut som att du äger båten"
 vilket Martin tyckte var himla roligt!
 
De här bilderna gillar jag väldigt väldigt mycket! Jag lyckades fånga det finaste jag vet samtidigt som solen höll på att gå ner, när vi var på väg hem - vilket gjorde hela båtturen ännu finare. <3 Att sedan få med hela det när han börjar gapflabba för att jag sa så.. Alltså, det var så jäkla kul! 
 
Till top