This world has lost his story

snart nedförsbacke

Allmänt Permalink0
Jag segar.. inte alls oväntat från mitt håll. Istället har jag kikat ett extra avsnitt av Modern (såklart - nya favorit!!). Jag gjorde i alla fall allt jag kunde göra på altanen och hämtade in (aso inte från altanen utan tvättstugan) och hängde upp min tvätt, det lilla som var. Det fick bli västarna och byxorna på jobbe (plus underkläder). Jag fattar inte hur mycket jag skitar ner mig där för det var en vecka sedan jag tvättade de. Aja, ska f ö r s ö k a med fotoväggen nu och köket som sagt. Snark. 
PS. Jag har ju förövrigt lovat Annie att vara vaken till efter åtta idag. Haha, och det är fem minuter kvar ser jag nu. Wähääjjj!

OS: oversize

Allmänt Permalink0
Hej igen, dagarna går superfort nu för tiden. Idag var det en hel del repetition för min del och det börjar sätta sig, vissa saker. Slog följe med några kollegor efter jobbe och tog en kaffe på VIP ute i det fina vädret. Väl hemma har jag bara ringt mamma och dubbelkollat så att hon kan öppna åt de som ska flyttstäda på måndag. Och surfat. Börja bli stressad över allt inför helgen men det kommer att gå bra. Om jag nu känner så kan jag ju istället göra det som gör mig stressad istället för att göra typ ingenting. Haha. 
Jag ska börja med att steka två ägg, för jag är vrålhungrig, och slå på Modern som sällskap. Sen ska jag rensa altanen och riva min fondvägg med alla korten.. Och fortsätta lite med köket om jag inte segar. Hehe.

Fint som snus

Allmänt Permalink0
 
Här sitter jag vid köksbordet, som vanligt, i shorts tisha och hoodie. Så slappt och gött. Jag lovade min kollega Annie att inte somna innan kl19 idag och jag ska verkligen försöka hålla det. Blir soffan hämtad så måste jag dessvärre vara vaken till 21. Men det får det vara värt.
Jag sitter och rör i en skål med pannkakssmet. Det var så längesedan jag åt det trots att jag faktiskt inte har varit sugen på det alls, haha. Komiskt.
Första utbildningsdagen av fem denna vecka är avklarad. Det har varit mycket men roligt. Näe, jag ska steka denna smet också.
Till top