This world has lost his story

04:53

Allmänt Permalink1
 
Den här gången minns jag mycket väl. Dels för att jag aldrig någonsin hade rensat bland mina papper sen jag skaffade pärmarna (år 2008 när jag fick mitt första jobb) och för att jag bokstavligen talat finrensade mina garderober. 
Igår hade jag som mål att lägga mig innan midnatt och 23:55 låg jag i sängen. Redo att sova. Inte långt därefter gjorde jag just det, sov. 
 
Nu ska jag äta upp min frukost och sedan göra mina tre sista arbetstimmar innan jag går på semester!!! Ja, efter vårt APT dårå. 

har jag berättat om vad jag gör när jag packar?

Allmänt Permalink0
Ja, inte fasen är det att packa i alla fall. När jag kom in från balkongen tog jag fram väskan och började fundera på vad jag ska ha med mig (som jag faktiskt kommer att använda) för det ska vara någorlunda lättburet då jag åker tåg hem. Guva jobbigt.. Så jag la ner bikinin, en outfit ifall det blir kallare än sommarväder, och där gjorde jag inte mer. Tänkte packa ner träningskläder men kom på att vi har APT imorgon där ska vi tävla i lag i en äventyrs/hinderbana. Så istället packade jag den torra maten vi ska ha med, diskade upp all jäkla disk från de senaste dagarna, tog bort nagellack från fingrar och tår, målade på grundlack och helt plötsligt stod jag och packade upp böcker och filmer i bokhyllan! Vad händer. Haha. Det här är så jävla typiskt mig. Och jag är inte ett dugg förvånad. Jag har liksom ingen självdisciplin när det kommer till att packa. Eller att städa. Det går alltid överstyr och jag gör hundra saker samtidigt/emellan.
NU måste jag dock ta mig i kragen, sparka mig i röven, slå mig på käften, dra mig själv i örat och packa KLART. Jösses vad less jag bli på mig själv i dessa lägen.
 
UPDATE TRE MINUTER SENARE: JA AMANDA! Sluta korrekturläs ditt redan plublicerade inlägg fem gånger och packaaaaaaaa.

backpick

Allmänt Permalink0
 

Gör något jag ogillar igen, att visa er en bild tagen med mobilen. MEN nu fick det bli så. Jag örk int. Har liksom inga andra färska på mig själv.
Idag rullade dagen på väldigt fort måste jag säga. Trots att jag inte hade sovit mer än tre timmar (inatt igen..) så var jag ändå väldig pigg. Och glad. Det sistnämnda är jag väl i och för sig alltid på jobbe! Vips så var det frukostrast och vips igen hade vi midsommarlunch med gänget vid matbordet - Familjen ni vet. Riktigt mysigt var det och vi hade väl allt, sill potäter gubbröra knäcke alkoholfri cider prinskorv köttbullar gräddfil med gräslök och sallad. Snapsen var väl det enda som fattades men som vi helt självklart fick utesluta! Sen var dags att sluta, kändes det som i alla fall. Jag åkte hem, språkades lite med syrran i telefonen samtidigt som jag la mig i sängen. Och när vi hade lagt på tog det inte lång stund innan jag somnade gott och vaknade 1.5 timme senare. Då hoppade jag in i duschen och åkte in till ica maxi för att handla litte. Nu ska jag njuta av solens sista timmar idag här ute på balkongen innan jag går in och packar. Later.
Till top