This world has lost his story

EN GAMMAL GODING

Allmänt Permalink0
 
Ja, bilden alltså. Jag blir bara 25 om mindre än en månad // men bilden är gammal, från början av 2010/.
 
Idag var det en sån underbar dag på jobbe! Eller så ska jag inte säga. Det var underbart när solen lös in genom fönstrena i ungefär trettio minuter och man såg varken vart man körde eller om det kom någon mot en.
Men tiden gick fort (jag plockade misc idag) och vi ligger bra till - himla skönt.
Nu sitter jag som vanligt utan kläder men i soffan med datorn i knät. Ska alldeles strax byta om och sticka iväg till gymmet innan Martin kommer. Imorgon åker vi till Öland över nyår och helgen!
 

ÅH. HERRE. GUD

Allmänt Permalink0
Vilken träningsvärk jag fortfarande har. 
 
 i sängen. Efter jobbet. Naken, haha.
 
Till gymmet trodde jag bara att jag skulle ha sällskap av Jonte. Men på vägen dit fick jag köra förbi Isac (Jontes bästa kompiis). Hans bror Mose plus kompis skulle med. Typiskt att jag skulle ta min lilla bil omedveten om att tre killar ska in i den. Men klart det gick. Väl på plats visste jag inte riktigt vad jag skulle träna eftersom jag hade/har ont överallt. Till slut fick det ändå bli rygg, lite ben, biceps lite axlar och lite triceps. 
Sen köpte jag och Jonte tacos. Jag hade bjudit med hela jobbgänget men ingen kunde. Aja, det satt fint i alla fall efter ett rejält träningspass. Vi kikade på White Collar S01E01. En lite roligare och lättsammare serie än Suits, som jag och Martin förövrigt började kolla igår. Vilket var på tiden! Vi kollar alltid samma men så beslutade vi oss för en helt ny och den verkar bra. 
 
Nu ska jag duka undan och borsta tänderna innan jag stupar i säng. God natt.
 

W53

Allmänt Permalink0
me by instagram
 
Jag sitter i träningskläder, redo att åka till gymmet. Det enda jag väntar på är samtalet från Jonte. Bjussar på en bild så länge i alla fall. Från julafton. Martins föräldrar hade en så himla fin julservis. Allt var liksom med julmönster, ni ser ju. 
Innan jag åkte till mitt sista arbetspass förra veckan hann jag räkna att jag hade fått åtta, ÅTTA, julkort. Herrejöses. Det är nog rekord. För jag har också skickat noll stycken. Aja, 
julledigheten var mer än behövlig och så himla skön. Jag har bara tagit det lugnt hemma med Martin, tränat, badat jacuzzi hos svärföräldrarna och ätit julgodis. Jag har nog aldrig gått hungrig från torsdag fram till igår, haha. Men det är så det ska vara. 
 
Vi hörs senare!
 
Till top