This world has lost his story

@ Rölsa

Allmänt Permalink0
 
Hos Fredrika. Några helger sedan var jag ju hemåt och hos Fredde på lördagkvällen. Vi grillade gott, drack gott och spelade kubb. Lyssnade på musik och pratade om fina saker i mörkret. Sedan blev vi hämtade och körda till Olstorps. Olstorps festplats om jag ska vara noga. Där köade vi litte innan vi insåg att man kunde köpa förköp och därmed gå före hela kön. Det blev en bra kväll.
 
Förresten, till något helt annat. Sitter och lyssnar på Aviciis två senaste släpp på youtube och klickade mig in på nån livespelning med Martin Garrix. Googlade nissen. Och vad i helskotta, han är bara 19år. Född 1996 alltså!!! Jag tappade hakan. Jag har tänkt att det är en man i 30års-åldern. Men ikke. Dagens chock aso. 

sista lördagen

Allmänt Permalink0
Jag vaknade runt nio. Vände mig om i sängen och ser att Kajsa inte är kvar. Inser att jag inte ens har satt på ljudet på mobilen och att hon kanske har ringt flera gånger. Men inga samtal missade. Jag mår faktiskt bra... tror jag men i samma veva som jag bytte axel kom också huvudvärken och illamåendet. Jag ligger kvar i sängen och lyssnar till alla ljud utanför, så mysigt, innan jag till slut går upp och tar två alvedon och en långdusch. Ringer Martin. Somnar om efter många inre monologer med mig själv för illamåendet har gjort mig spyfärdig. Men till slut lyckas jag och vaknar några timmar senare nu mycket bättre. 
 
Har hittills inte så gjort mycket mer värt. Satt på en tvätt och tackat samtliga berörda från gårdagen för kvällen. En himla bra sådan. Var på harrys och drack drinkar, pratade skit och dansade. Stötte på ena storchefen som letade efter sitt sällskap men som han aldrig fann. Vi gick och dansade istället och hade jättekul. Innan jag och Kajsa hoppade på bussen hem gick vi förbi subway och köpte med oss lite mat. Eller snarare så bjöd Zaid oss alla. Hur som, jag tog en med tonfisk och vitlöksdressing och jesus i havet vad gott det var! Munorgasm som heter duga. Vilket också var det senaste jag åt. Min mage skriker efter mat så jag ska försöka komma upp och laga till nåt. 
 
PS. Hade egentligen velat åka till sportparken i Tibro och kikat fotboll men jag är inte i kördugligt skick. 
 

sista fredagen

Allmänt Permalink0
Vi går sida vid sida mitt i gatan. Det är inga bilar som åker här halv tre en fredagnatt. I högerhanden håller jag en cigarett. Kvällens sista. Jag andas ut och det har börjat bli så kallt att det kommer rök. Men jag fryser inte. Jag har tagit på mig både tröja och jacka över min klänning. Vi går upp på trottoaren. Fortsätter vår livliga diskussion om våra familjer, en djup diskussion som ger mig dåliga minnen just i detta samtal. Min röst hörs knappt, för jag har rökt så mycket och skrikit på klubben för att överrösta musiken. Men jag är glad. Det har varit en bra kväll, jag har dansat och det var längesedan jag pratade om detta med någon som faktiskt förstår och som själv berättar sin upplevelse. Vi röker klart och går in. Jag klär av mig och står till slut bara i trosor. Vi fortsätter prata. Kajsa byter också om. Jag hämtar tandborsten och sätter mig i sängen medan jag lyssnar på henne. Vi fortsätter i badrummet. Jag tvättar av mig sminket. Hon går på toa. Vi står och sköljer ansiktena tillsammans. Konstaterar vilken otroligt bra kväll vi har haft, att jag är så glad att hon kom till slut. Ändå. Jag går och dubbelkollar att ytterdörren är låst, släcker och frågar om vi är klara att sova. Öppnar fönstret och drar ner mörkläggningsgardinen. Kajsa säger vilka bra grabbar jag har till kollegor och jag instämmer. Verkligen. Hon ska upp om en timme, för att jobba. Jag ber henne väcka mig så att jag sedan kan hjälpa henne hitta ut till 26an.
 
Till top