This world has lost his story

och snart är april månad över

Allmänt Permalink0
Ja, säg något jag inte slog i igår på jobbe. Höll på att slå av min fot när jag snubblade över hjulet på skjutmasten. Lyckades gå in i något med vänstra delen av höften, har ingen aning om vad. Upptäckte innan matrasten att jag blödde på högra handen och sjävklart en halvtimme innan vi slutar skar jag mig på fingret på andra handen. Det känns fortfaranade kan jag säga. Kniven är ju inte så fräsch. Men men, jag var kvar till 02 så jag fick plocka de sista timmarna. Tänkte jobba övertid även imorgon och på fredag! 
 
Nu ska jag åka in till stan för att köpa mig en mottagare till tvn. Soffan som jag hade kikat ut blev nämligen min igår! Så det börjar bli dags med tvbänk och soffbord (skrev soffmord först). Ska även försöka få tag i färg att måla min bänk i hallen med. Later.

19612

Allmänt Permalink0
Hallå, det börjar bli dags att snart bege sig till jobbe. Jag ska förbi sorteringsgården och slänga lite skräp innan bara.
Somnade som en stock igår med lyset på och mobilen i sängen <-- det händer endast när jag megatrött. Vaknade runt åtta i alla fall rätt utvilad och hade egentligen bestämt mig för att ge mig upp till Åsa och springa 6km. Men det blev en promenad på fyra istället och med P3 dokumentär Almstriden i öronen. Sen har det stått i valet och kvalet att åka in till stan och köpa färg samt mottagare till tvn men det blev aldrig så. Jag lagade matlådor istället och försöker haffa en soffa som jag förhoppningsvis har på g. Håll tummarna för mig. Har inget mer på hjärtat för tillfället så vi ses senare.

22:12

Allmänt Permalink2
 
God kväll. Sitter i köket för det blev inget bra avslut i sängen igår, haha. Jag slumrade till och gjorde inte alls någon mat. Somnade inte många timmar senare kan jag också bekänna. Har ju sovit så otroligt lite de senaste dagarna denna vecka så det var behövligt med över tio timmars sömn. Idag har vi gjort klart i hallen. Ja, nästan. Jag ska bara köpa färg till bänken och måla den vit. Sen ska ni få se. Det blev såå bra. Så fint. Riktigt nöjd med min SPRUTT på väggen.
 
Nu ska jag nog äta lite gotte, längesedan, och slå på nån film tror jag i sängen. Hörs imorgon igen. Sov gott sen folks.
Till top