This world has lost his story

ligga med P3 - att slicka fitta

Allmänt, Minnen Permalink1
20090722 i syrrans gamla rum med tvätt på tork

jag jobbar på. jag och Sandra valde att även i måndags göra några övertidstimmar, vilket resulterade i att vi var kvar till 02. på lördag kör vi några timmar också. jag ska nämligen sova hos henne från och med ikväll till måndagmorgon då det är personal/julfest på lördag och ja, vi går av 20 på fredagen och börjar 0530 på måndagen. jättesnällt av henne för då slipper jag fara fram och tillbaka.
vad jag gör på jobbet? jag packar ordrar som folk antingen har klickat hem på internet, ringt eller beställt i varuhuset men vill ha varorna hemskickade. 80% av allt som vi packar på cdc (= customer distributioncentre) är kök och vi skickar till sverige, norge, danmark och finland. det är rätt häftigt. för två veckor sedan slog de världsrekord, ja i att packa kök. det är helt sjukt. så varje dag åker man runt på sin pall och plockar, de väger allt mellan några femtio kilo till över niohundra! igår hade vi en bra eftermiddag och kväll då vi lyckades plocka över målet. 
åh, (till nåt helt annat) jag blev så glad för äntligen är min vardagsrumslampa på väg! jag visste ju att den hade lång leveranstid när jag beställde den, men ändå. nu ska jag packa det sista till helgen, svänga förbi macken, apoteket och vidare till jönköping. 

tolv timmar och sex minuter senare

Allmänt Permalink0

sådär, då har jag jobbat min fösta arbetsvecka som lagermedarbetare.
och det är helt underbart vad sköna kollegor jag har. alla är lika glada,
snälla, roliga och hjälpsamma så det är typ inte sant. men det är det ju.
jag valde som sagt att frivilligt jobba idag och det gjorde mycket att även
Sandra var där. i alla fall, jag märker att mitt nya jobb tar ut sin rätt,
i och med att jag nu jobbar fysiskt och rör på mig. står upp. använder
kroppen och skallen varje minut. det är helt fantastiskt! som jag har längtat efter
detta i flera månader. haha. ikväll ska jag dela vinbox med min älskade Karin,
det finns ingen bättre än henne och det var ett tag sen det bara var vi två på krogen.
later. PS: på måndag börjar jag 1400 så då ska jag ha en fet jävla megasovmorgon.

bygget

Allmänt, Minnen Permalink0
rum 415 på Statt Hässleholm
 
ja, jag tänkte precis skriva "happ, då var första arbetsveckan gjord på IKEA Torsvik" men det är den inte alls det. för jag anmälde mig till övertid imorgon (07-16) och fick sedan beskedet att det var godkänt. så en liten sovmorgon får jag på drygt nittio minuter. övriga dagar i veckan har jag gått upp strax efter 0330. nej, jag skojar inte. och vad jag har kommit fram till på några dagar nu är att - det är jobbigare att behöva berätta att jag inte är ifrån jönköping och att jag pendlar 9mil enkel resa varje dag. och att jag logiskt sett får gå upp mycket tidigare tidigare än mina kollegor - ÄN att faktiskt köra de 18milen varje dag. hur som helst,
det har gått bra på jobbe. jag hade en coach de två första dagarna som lärde mig det mesta tycker jag. han var jätteduktig. jag märker att jag har sjukt höga krav på mig själv när det kommer till att vara ny på jobbe och att inte kunna någonting. det känns fel. jag vill kunna allt. jag vill göra rätt. men Sandra och jag peppar varandra! hon är en härlig tjej som jämt gapflabbar med mig (fast oftast är det åt mig). hon ska också jobba imorgon så det känns bra. god natt då, typ.
Till top