This world has lost his story

sol

Allmänt Permalink0
igår var det kanonväder och jag som inte hade något ombyte med mig till mariestad fick vackert åka ut till snapen i jeans och tröja. men det blåste på rätt gött från sjön så det gjorde mig ingenting. bra gick det också och jag kan erkänna att nu idag, äntligen, så har min träningsvärk släppt! jag stannade till hos Veronica på vägen hem och vi låg i gräset och njöt av solen och bara tog igen förlorad tid. 
senare på dagen åkte jag en tur på brursans mc. det var riktigt härligt! tillsammans med Camilla Janne och Ville gick vi sedan till hamnen och spelade på minigolfbanan där som är bara någon vecka gammal. brursan satte banrekord och jag kom faktiskt trea, väldigt nöjd haha! det blev en glass som avslutning också innan jag tog bussen hem igen.
 
idag har det varit jättefint väder på morgonen så jag gjorde i ordning en brakfrukost som jag tog med mig ut på altanen. den innehöll; stekta pannkakor med jordgubbar och blåbärssylt, knäckemacka med färskost och paprika samt gurka, skivad vattenmelon och kaffe! bättre start kunde jag inte ha haft.

fodral

Allmänt Permalink0
 
idag kom det hem två vinfodral i brevinkastet. det är min syster som har gjort de. dock är inget utav de till mig men de är så otroligt fina! jag hade tänkt att lära mig att göra likadana själv. måste bara införskaffa mig garn först och lite kundskaper. men sen så!
 
förövrigt så lyckades jag ta mig till icamaxi och hem igen på longboarden utan några större misslyckanden. det var väldigt skönt trots att det blåste - det gav mig bara desto större kraft till att försöka åka fortare för att få upp både värmen och flåset (och skillsen då, hehe). nu ska jag packa klart det sista och möta upp Camilla på bussen!

frukost

Allmänt, Mat Permalink0
 
min frukost idag bestod utav två stekta ägg, två knäckemackor med färskost (crème bonjour kantarell och taco) och några jordgubbar till det. 
 
imorse vaknade jag tidigt, strax innan halv sex och kunde därmed inte somna om. istället kollade jag på The Host och precis som boken (som är snäppet bättre men inte mycket!) grät jag nästan hela tiden. efter det vart jag faktiskt trött och somnade om i några timmar. 
 
nu ska jag bege mig ner till stan för att uträtta lite ärenden.
Till top