This world has lost his story

nytt durkslag från second hand

Allmänt Permalink0
 
som Timbuktur sjunger "när man ser tillbaka, ser man ju bara glädje". jävligt sant Jason.
 
nu ska jag gå ut och möta upp brursan som ska hämta mig på sin mc! väl i mariestad blir det lite firande och tårta och sådär för lillebrur som numera bara har ett år kvar på gymnasiet!

att cykla bland annat

Allmänt Permalink0
 
det här med att cykla - det är min grej. jag har gjort det i hela mitt liv och jag är kung på det!! inte drottning för att jag är tjej utan KUNG. jag cyklar året om, alla årstider, alla dagar oavsett väder eller vind. så är det. 
på senare veckor när jag och Karin har cyklat till och från krogen har vi alltid lyckats köra in i varandra. det har blivit våran grej skulle man kunna säga och det är inte alltid vi ramlar. det har faktiskt bara hänt en gång. eller två. haha.. men min bula på knät har ingenting med Karin att göra. den fick jag igår (inatt) efter att ha kört på en kant och jag hann inte riktigt reagera utan jag ramlade med cykeln mot asfalten. jag var inte i mitt nyktraste tillstånd men till saken hör, att jag också hade sällskap på pakethållaren och den personen vägde några fler kilon än vad jag är van vid att skjutsa.
 
till de andra två bilderna. blåmärket har efter en vecka börjat göra sig tydlig. väldigt tydlig och väldigt fult med tanke på den röda och gula färgen. det fick jag dock inte på cykeln utan vi hade vart hos Tova och fick plötsligt väldigt bråttom därifrån för vi skulle till en förfest och hälften av oss skulle med en buss. när jag kommer till det näst sista trappsteget, innan entréplan breder ut sig framför mina fötter, så snubblar jag. benen viker sig, mina knän tar i bottenplanet medan mina anklar slår i kanten på det sista trappsteget. på något mirakulöst sätt faller jag inte framstupa och sätter panna och tänder i golvet, nej tack vare min arm i Tovas lyckas jag studsa upp på fötter och gå ut genom porten. jag går fram och tillbaka för det gjorde något så överdjävligt ont. Alexandra sa "walk it of. walk it of" med ett brett flin på sina läpper. 
Till top