This world has lost his story

årets sista dag

Allmänt Permalink0
 
[bild nummer två: finaste julklappen i år - ett pärlarmband gjort av Tor]. mysmorgon här med tända ljus, radio, nypressad apelsinjuice, te och knäckebröd. strax ska jag iväg till affären för att köpa det sista inför nyårssupén ikväll. vart jag och Karin kommer att fira i jönköping. jag kan inte tänka mig att varken avsluta året eller att börja det andra med någon annan <3. så, vi ses nästa år. Gott nytt! 

AMMA

Allmänt Permalink0
hej, jag är nästan nykommen hem från jobbe och sitter med en kopp te och skummar igenom lägenheter i jönköping. jag har som de flesta redan vet fått den fasta tjänsten på IKEA Torsvik (och jag är därför hur glad som helst typ) och ja, jag ska med andra ord flytta. när det sker, det får vi se.
jag skulle förresten inte ens jobba idag. haha. blev inklallad till min gruppchef efter frukostfikan och det första han säger är "hej, du är ledig idag Amanda". mjahapp. men jag vill ju vara hääär, var min enda tanke. plus att jag hade stenkoll på när min lördag var. tydligen inte! men men, inget att göra åt det. övertid fick det bli. trivs ju för fan bättre än fisken i vattnet. än handen i handsken. än Lillan på Greveholm... eller? den var svår. haha, men ni förstår vad jag menar.
 
julen är annars över, tack för det. och med den så har även min andra älskade familj åkt hem. trots att det blir en omställning när de är här saknar jag ändå hela gänget. att Maj skriker i mitt öra på nätterna och drar i mitt hår, att Tor inte alls vill ha en puss utan bara busa och skoja. att det ligger leksaker och tejpbitar och tuggade majs krokar överallt. Per med sina speciella frågor som jag ändå älskar på nå vis oså självklart den bästa - Syrran. hur borta skulle jag inte vara om jag inte hade dig. det går fort när man har roligt.
 
nu ska jag knäppa på modern family. min nya favvoserie.

nu har de kommit!

Allmänt Permalink0
 
de är här. tiiidigt tidigt på söndagmorgonen anlände syrran med familj. i ungefär samma veva var jag klar på krogen med Karin. haha. (vilken jävla kväll för övrigt <3).
i alla fall, just nu är de i mariestad och jag ska strax förbereda lunchen innan jag beger mig till jobbet. och inatt sover jag hos Sandra, för jag jobbar imorgon också och nu när det är eftermiddagsvecka blir det smidigare så när jag har gäster som bland annat är väldigt små hemma. God jul på er annars! 
Till top