This world has lost his story

en lastpall eller två

Allmänt Permalink0
 
i eftermiddag har jag målat min hemsnickrade sänggavel. jag grundade med vitt sedan är det tänkt att jag ska måla av mig själv där med hjälp av teckningar som både Kajsa och Liahne har gjort. så ett resultat får ni se när det är klart!

att baka en kaka

Allmänt Permalink0
 
jag har längtat efter och tänkt många gånger att jag ska baka morotskaka men det var först idag som jag faktiskt gjorde det. som den pedantiska människa jag är ser jag nu att det fattas två ingredienser på bilden, nämligen kanel och ingefära.. ja ja, jag orkar inte koppla ur minneskortet och ta en ny bild. hehe, även om det är just precis det jag vill göra.

grillning

Allmänt Permalink0
vid Åsbotorpsjön på Billingen
 
i torsdags efter jobbe åkte jag hem och bytte om till bekväma kläder, gjorde i ordning kaffe och packade ner kaffekoppar. strax därefter hämtade Tova och Karin upp mig och Pernilla. vi åkte upp på billingen och slog oss ner vid ett vindskydd bredvid Åsbotorpsjön. vi grillade grönsaksspett, korv och chorizo. drack kaffe och bubbelvatten till. innan glöden slocknade helt mosade vi även ner några rutor choklad i bananerna, virade in de i folie och la på grillen. det blev väldigt gott!! Tova var därefter tvungen att bege sig och medan mörket föll totalt över oss startade jag och Pernilla en liten eld. där satt vi tre och pratade om allt och inget. grillade några marshmallows och bara njöt. när klockan närmde sig elva släckte vi elden, packade ihop oss och drog oss hemåt. en väldigt mysig kväll som vi snart ska göra om, oavsett väderlek eller årstid.
Till top